CELEBRITY STYLE

Η αλήθεια πίσω από το φόρεμα της Keira Knightley στο Love Actually

Θυμάσαι την σκηνή του γάμου που 'ανοίγει' την γιορτινή, ρομαντική κομεντί, Love Actually; Αν έχεις πολύ καιρό να την δεις, η Keira Kneightley παντρεύεται σε μια σκηνή με τραγούδι, χορό και κέφι. Αλλά το νυφικό που φοράει στην κλασσική αυτή ταινία επρόκειτο να ήταν πολύ διαφορετικό.

 

Στην ταινία, η Kneightly φοράει ένα μακρύ, διαφανές και δαντελένιο φόρεμα με ντελικάτη λαιμόκοψη και λεπτομέρειες με πούπουλα. Αλλά, όπως είπε και η σχεδιάστρια του νυφικού, Joanna Johnston, στο περιοδικό Grazia, η ηθοποιός επρόκειτο να φορέσει κάτι πολύ πιο τολμηρό.

 

Απ’ ότι φαίνεται, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Richard Curtis, ήθελε το look της χαρακτήρα της Kneightly στον γάμο να είναι “λίγο sexy, ακόμα κι ως νύφη”, είπε η Johsnton στο περιοδικό. Μιλάμε για κοιλιακούς σε κοινή θέα, κλπ: “[Ο Curtis] ήθελε να είναι ντυμένη έτοιμη για το τέλος της σκηνή που διασκεδάζουν στο πάρτυ, οπότε είχε αυτήν την ιδέα να φορέσει crop top, με έξω την κοιλιά”, είπε η Johnston στο Grazia.

Ορίστε, λοιπόν. Ενώ το φόρεμα της Knightley στην αγαπημένη μας ταινία ήταν αρκετά chic (και στην πραγματικότητα ιδιαίτερα στιλάτο για μια blockbuster ταινία και γαμήλια σκηνή) θα μπορούσε να είχε παντρευτεί με crop top.