CELEBRITY STYLE

Kim Kardashian: Οι 6 πιο εντυπωσιακές ημίγυμνες εμφανίσεις της

Οι διαφάνειες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, έτσι τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και πιο συχνά outfits στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο καμία- ΚΑΜΙΑ δεν τις φοράει καλύτερα από την Kim Kardashian.

Η Kiki της καρδιάς μας έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ημίγυμνες εμφανίσεις και φυσικά ήρθε η ώρα να τις δούμε όλες μαζεμένες σε ένα post. Αφορμή για αυτό ήταν η πρόσφατη έξοδός της, στη οποία φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα Helmut Lang, χωρίς σουτιέν με ένα εσώρουχο σε nude απόχρωση, συνδυασμένο με ένα παλτό Raf Simons από συλλογή του 1999.

Όχι πες μου, ποια άλλη θα μπορούσε να το κάνει αυτό, ε; Πριν λίγες μέρες πάντως την είδαμε και με διχτυωτή ολόσωμη φόρμα, την οποία φόρεσε χωρίς σουτιέν.

A post shared by @guysandpeople on

Την προηγούμενη εβδομάδα μαζεύαμε το σαγόνι από το πάτωμα με αυτή την εμφάνιση, που μόνο εκείνη θα μπορούσε να κάνει τόσο κομψή και σέξι. Βελούρ κολάν, ένα διάφανο μπραλέτ και σακάκι συνδυασμένα με διάφανα πέδιλα- ένας αναπάντεχα κομψός συνδυασμός.

Στο Παρίσι (λίγο πριν την επίθεση) είχε εμφανιστεί με το αποκαλυπτικό διχτυωτό Balmain φόρεμα και ζακέτα.

Και πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε φορέσει το πιο εντυπωσιακό διάφανο μαύρο φόρεμα που αποκάλυπτε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Βέβαια έχει δείξει την προτίμησή της και σε διάφανες τουαλέτες, εδώ τον Μάιο του 2016 με ένα Roberto Cavalli σε bronze αποχρώσεις.

Και τον Νοέμβριο του 2015 με το φανταστικό Givenchy που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλιά.