CELEBRITY STYLE

Η Kim Kardashian έχει κάνει μία πολύ σημαντική στιλιστική αλλαγή

Οι μέρες που τα πανάκριβα κοσμήματα ήταν στο πρώτο πλάνο στα social media, ανήκουν στο παρελθόν για την Kim Kardashian, οι οποία έκανε μια μεγάλη στιλιστική αλλαγή μετά την ληστεία στο Παρίσι. Ενώ το να δείχνει το πλούσιο lifestyle της είναι ένα αδιαμφισβήτητα τεράστιο κομμάτι στην εικόνα και το brand της Kim, βγάζει απόλυτο νόημα να σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες πανάκριβων πραγμάτων με το κοινό.

Πλέον, η προσέγγιση της Kim στα αξεσουάρ (τουλάχιστον δημόσια) από υπερβολική και απίστευτα ακριβή μετατράπηκε σε ταπεινή και απ’ ό,τι φαίνεται φθηνότερη, όπως το custome made κολιέ της XIV Karats Calabasas, αξίας 500 δολαρίων, που είναι τίποτα μπροστά στα κοσμήματα συνολικής αξίας 11 δισ. δολαρίων που έχασε στην περιβόητη ληστεία.

Στο παρακάτω video στο Snapchat, η Kardashian διασκεδάζει με ένα φίλτρο του app, ενώ φοράει το νέο της απλό κόσμημα, συν το lip ring που φόρεσε στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι της οικογένειάς της.

Αυτή είναι με διαφορά η μεγαλύτερη στιλιστική αλλαγή που έχει κάνει η Kardashian από το make-over που της είχε κάνει τότε ο Kanye West (δεν ξεχνιέται), αλλά υποθέτουμε πως η αλλαγή ήταν πιο ήρεμη αυτή τη φορά, ειδικά επειδή κινδύνευσε, πράγμα προφανώς πιο σημαντικό από οποιαδήποτε ακριβή συλλογή παπουτσιών ή οποιοδήποτε αντικείμενο.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on