CELEBRITY STYLE

To σέξι φόρεμα της Kendall Jenner χρειάστηκε 7 μέρες για να φτιαχτεί

Το πάρτυ των 21ων γενεθλίων περιλαμβάνει πολύ πάρτυ και στην περίπτωση της Kendall Jenner, δύο καταπληκτικά outfits. Το μοντέλο βγήκε για φαγητό με τις αδερφές της Kylie. Khloé και Kourtney, μαζί με την καλύτερή της φίλη Hailey Baldwin, φορώντας ένα see-through Julien Macdonald jumpsuit. Το look συμπλήρωσε με μία πράσινη γούνα γύρω απ' τον λαιμό, Charlotte Simone, Harry Kotlar διαμαντένια σκουλαρίκια  και διαμαντένιο chocker, Noudar.

 

Πριν όμως το πεις πολυτελές, το Labourjoisie mini φόρεμα, αξίας 9.000 δολαρίων, δεν ήταν κάτι λιγότερο. Η Kendall έκανε μία γρήγορη αλλαγή πριν κατευθυνθεί προς το club, σε κρυστάλλους Swarovski. “΄Πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα look για την Kendall, νιώθω τιμή που έγινε για μία τέτοιου είδους γιορτή,” είπε ο σχεδιαστής Antoine Salameh για το κομμάτι, για το οποίο συνεργάστηκε και με την στιλίστρια της Jenner, Monica Rose.

 

Ενώ το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μικροσκοπικό, χρειάστηκε επτά μέρες για να φτιαχτεί, κάνοντάς το το πιο καυτό look της Kendall μέχρι τώρα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μοιάζει πολύ με το φόρεμα που είχε φορέσει η Paris Hilton στα δικά της 21ά γενέθλια.