CELEBRITY STYLE

Η Kendall Jenner με το πιο ανατρεπτικό mini φόρεμα σε glam εκδοχή

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Οι Κάννες έχουν αυτές τις μέρες την τιμητική τους. Η Γαλλική Ριβιέρα έχει γεμίσει με celebrities λόγω του κινηματογραφικού φεστιβάλ, οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν με τις λαμπερές τους εμφανίσεις τα φλας να αστράψουν. Εκτός όμως από το κόκκινο χαλί που φέτος δεν μας έχει αφήσει ασυγκίνητους, οι celebrities εμφανίζονται εντυπωσιακά και στα διάφορα events που γίνονται με αφορμή το φεστιβάλ.

Ένα από τα πιο αξιόλογα events είναι το fashion show που διοργανώθηκε από το “Fashion for Relief” τον μη κερδοσκοπικό, φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει η Naomi Campbell και συνεργάζεται με άλλους αντίστοιχους ανά τον κόσμο για καλό σκοπό. Σε αυτό το event, έφτασαν πολλές από τις διάσημες κυρίες που βρίσκονται στις Κάννες αλλά σε αυτό το post θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας η Kendall Jenner.

 

Δεν ήταν η πιο λαμπερή ή η πιο όμορφη, απλά έκανε τη διαφορά, επιλέγοντας ένα διαφορετικό mini φόρεμα από όσα έχεις δει μέχρι τώρα. Το top model εμφανίστηκε με ένα sparkly φούτερ με βαθύ V ντεκολτέ που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλα αντίστοιχα φορέματα. Η cozy διάθεση του φούτερ σε συνδυασμό με τη λάμψη των κρυστάλλων έκαναν το φόρεμα του Λιβανέζου σχεδιαστή Nicolas Jebran να κλέψει τις εντυπώσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP