CELEBRITY STYLE

Η Kendall Jenner φοράει polka dot. Θα βάλουμε κι εμείς

Polka dot. Για τους φίλους, πουά. Ένα από τα πολύ αγαπημένα pattern που ακροβατεί μεταξύ θηλυκότητας και παιδικότητας. Ο τρόπος που θα το φορέσεις υπαγορεύει και το στιλ που θες να υιοθετήσεις κάθε φορά. Τα χρωματικά combos διαφέρουν αλλά επιλέγεις ασφάλεια τότε το δίπολο λευκό-μαύρο είναι το ιδανικό.

Η Kendall Jenner εμφανίστηκε με ένα μίνι φόρεμα λευκό με μαύρες βούλες και το συνδύασε με sneakers. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο στιλάτα.

A post shared by gallery foto (@news.fashion_) on

 

Σίγουρα υπάρχει στην ντουλάπα σου κάτι που μπορεί να φορεθεί. Το μοτίβο αυτό επειδή είναι αρκετά έντονο δίνει την αίσθηση πως δεν μπορεί να συνδυαστεί εύκολα. Συμβαίνει όμως το αντίθετο. Προσαρμόζεται, ”χάνεται” και εμφανίζεται ανάλογα με το το θα του βάλεις μαζί.

Μπορείς να κινηθείς εκκεντρικά και να δοκιμάσεις διαφορετικά μοτίβα ή να το πας πιο συντηρητικά με μονοχρωμίες και κλασικές γραμμές.

#1

Αν δεν είσαι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές και μεγάλες βούλες μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο διακριτικό. Ένα dot εδώ, ένα παραπέρα.

 

#2

Και πάμε σε κάτι πιο έντονο. Μπορεί το πανωφόρι σου να τραβά τα βλέμματα και το υπόλοιπο σύνολο να είναι ”ήσυχο”. Αν αναρωτιέσαι ”αυτό με αυτό ταιριάζει;” τότε μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον κανόνα.

 

#3

Τούλι. Μία αγαπημένη επιλογή. Το χρησιμοποιείς ως αξεσουάρ (βλέπε: μαντίλι), είτε ως λεπτομέρεια. Μπορείς να το βάλεις πάνω από σκουρόχρωμο φόρεμα ή και από μέσα και να ξεχωρίζει μόνο στο κάτω μέρος.

 

#4

Μία ασφαλής επιλογή για όλες τις εποχές. Ταιριάζει πολύ με μπότες με snake print. Για κάνε μία δοκιμή και θα πεισθείς. Τις πιο κρύες μέρες που θα έρθουν ένα oversized πουλόβερ θα κάνει τη δουλειά του.

A post shared by by M A R I J. (@marijeremic) on

 

#5

Για τις πιο τολμηρές. Χρώμα και στάμπες. Μην τους φοβηθείς τους εκκεντρικούς συνδυασμούς. Το polka dot παντελόνι είναι κομψό. Αν η περιφέρειά σου δεν είναι σαν του κοριτσιού μπορείς την μπλούζα ή το πουκάμισο να τα αφήσεις να πέσουν χαλαρά.

A post shared by AaronAubrey (@aaronaubrey) on

#6

Σεμνά, ταπεινά και με στιλ. Μία κλος φούστα μπορεί να φορεθεί με t-shirt, με πουκάμισο ακόμα και με φόρεμα. Αν οι γάμπες σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο επίλεξε μία πιο μακριά. Τα τόσο μικρά dots λειτουργούν ως ουδέτερος καμβάς. Παίξε.

#7

Με τζιν. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις. Το χρώμα μπορείς να το δώσεις με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Το μπεζ να θυμάσαι πάντα είναι safe.

#8

Γιατί όχι; Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζουν πάρα πολύ με τζιν και μαύρο ή γκρι ή λευκό t-shirt.

A post shared by Vintage Palm (@vintage_palm) on