CELEBRITY STYLE

Το grunge στιλ της Kate Moss από τα ’90s είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

H Kate Moss είναι από τα top models που έγραψαν τη δική τους ιστορία, κυρίως την ένδοξη δεκαετία των '90s. Τη φετινή σεζόν, που η ανακύκλωση των στιλ περασμένων δεκαετιών είναι μία τάση από μόνη της, το grunge στιλ της Kateμοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Slip dresses, δερμάτινα jackets, jeans και μαύρα φορέματα είναι ακόμα και σήμερα επιλογές για ένα party look κι όχι μόνο.

Ένα μακρύ, μεταξωτό φόρεμα με τιράντες και μαύρα μποτάκια μπορούν κάλλιστα να σε συνοδεύσουν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Ρίξε από πάνω ένα faux fur παλτό και είσαι έτοιμη.

To strapless δεν σταμάτησε ποτέ να θεωρείται ένα κομψό χαρακτηριστικό ενός ρούχου και αν το διαλέξεις στην ολόσωμη φόρμα σου μπορεί κάλλιστα να γίνει το item που θα σε συνοδεύσει στα πρωτοχρονιάτικα πάρτι.

Το total white outfit έχει κάνει comeback και μπορείς να το φορέσεις όπως ακριβώς το έκανε η Kate Moss την δεκαετία του ’90.

Τα logo t-shirts είναι μία τάση που θα συνεχίσει να σε απασχολεί και το 2018 και η Kate Moss την είχει υιοθετήσει μερικές δεκαετίες πριν.

Μακριά φούστα, sneakers και δερμάτινο jacket για ένα cool outfit με σταθερή, καθώς φαίνεται, αξία.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus