CELEBRITY STYLE

Είναι άραγε αλήθεια αυτή η θεωρία για την Kate Middleton;

Έχεις παρατηρήσει ποτέ τον στενό δεσμό της Δούκισσας του Κέμπριτζ με την βραδινή της μικρή τσάντα; Αν έχεις μείνει άναυδη και είσαι διατεθειμένη να κάνεις έρευνα σε όλο το βασιλικό φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στο internet -δεν χρειάζεται. Το ψάξαμε εμείς για εσένα. Και υπάρχει ένας συλλογισμός πίσω από την σχέση της Kate Middleton με το αγαπημένο της αξεσουάρ.

Αλλά αν είσαι σαν κι εμάς και δεν σε ένοιαξε ποτέ πραγματικά για να το ψάξεις, το Good Housekeeping έχει την απάντηση. Σε ένα άρθρο που αναλύει τα βήματα για να κάνεις τους φίλους σου να νομίζουν πως διοργανώνεις πάρτι σε στιλ Royal family, το περιοδικό μίλησε με έναν ειδικό περί βασιλικής συμπεριφοράς και απ’ ό,τι φαίνεται το royal πάρτι περιλαμβάνει τσάι και ριζογκοφρέτες αντί για κεφτεδάκια και μπίρα.

Αν σου αρέσει αυτό το concept, σου παρουσιάζουμε και την θεωρία για τη μικρή, βραδινή τσάντα της Kate: “Όταν η Δούκισσα βρίσκεται σε κάποιο event, κρατά την τσάντα της και με τα δύο χέρια, στο μπροστινό μέρος του σώματός της όταν βρεθεί σε κάποια άβολη στιγμή με χαιρετισμούς. Ή μπορεί να την κρατήσει με ένα χέρι και το άλλο να είναι ελεύθερο. Δεν μπαίνει ποτέ κάτω απ’ την μασχάλη ή στο πάτωμα ή στο τραπέζι. Αν δεν υπάρχει ελεύθερο σκαμπό, βάλ’την διακριτικά πίσω απ’ την πλάτη σου και στην πλάτη της καρέκλας.”

 

Μα φυσικά. Μην την τοποθετήσεις στα γόνατα, μεταξύ των ποδιών σου, μέσα στην μεγαλύτερη τσάντα σου ή πάνω στο τραπέζι -χρησιμοποίησέ τη για να κάθεσαι με ίσια πλάτη.

Η εξήγηση αυτή λύνει το γιατί έχει πάντα έτσι τα χέρια της η Kate, αυτό που πραγματικά μας καίει από τότε που έγινε η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι τι έχει μέσα σε αυτήν την τσάντα. Τσίχλες; Μαντηλάκια; Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ.