CELEBRITY STYLE

Αυτή η εμφάνιση της Kate Middleton θα σου θυμίσει την Jackie O

Η Kate Middleton έχει πια καθιερώσει το προσωπικό της στιλ με εύστοχες και υπέρκομψες επιλογές που κάνει τόσο στα ρούχα όσο και στο beauty look της. Ο τελευταίος λόγος που επιβεβαιώνει ότι η Δούκισσα του Cambridge έχει τον δικό της τρόπο να κλέβει τις εντυπώσεις είναι η πρόσφατη εμφάνισή της στο Victoria & Albert Museum στο Λονδίνο.

Η γλυκιά Kate Middleton φόρεσε ένα tweed φόρεμα του ιταλικού οίκου Gucci, σε κομψή γραμμή, παρόμοια με αυτή που θυμάσαι να φοράει η υποδειγματικά stylish Jackie O. H Kate συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με χοντρό τακούνι και κόκκινο clutch που έδενε με τις κόκκινες λεπτομέρειες του φορέματος.

 

Όσο για το beauty look, η Kate Middleton παρέμεινε στις κλασικές επιλογές της με ένα half-updo στα μαλλιά της, τα οποία κατέληγαν σε ανάλαφρες μπούκλες και natural makeup.

 

Νομίζω ότι οι εμφανίσεις της Kate Middleton γίνονται όλο και καλύτερες. Δεν είναι καθόλου τυχαία η σύγκρισή της με θρυλικά ονόματα που έχουν αφήσει το σημάδι τους με το προσωπικό τους στιλ.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant