CELEBRITY STYLE

Η Kate Hudson σου δείχνει πώς να υιοθετήσεις το athleisure look αυτό το καλοκαίρι

H Kate Hudson στα 39 της είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και δείχνει να το απολαμβάνει. Πρόσφατα, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η ηθοποιός βρέθηκε σε event του PopSugar στην Νέα Υόρκη φορώντας ένα εφαρμοστό, floral φόρεμα Preen by Thornton Bregazzi που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και κολάκευε τη σιλουέτα της.

 

Ωστόσο, αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι το athleisure outfit που διάλεξε για να κάνει μία βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με τον σύντροφό της Danny Fujikawa. Σε αυτή τη street εμφάνιση, η Kate Hudson διάλεξε και πάλι ένα φόρεμα Preen σε κόκκινο χρώμα. Η χαλαρή εφαρμογή του, τα βολάν και η ασυμμετρία στο τελείωμα έδιναν το απαραίτητο ύφος για ένα urban cool στιλ, ενώ η ηθοποιός φρόντισε να κάνει ακόμα πιο άνετο το ντύσιμο, φορώντας ένα ζευγάρι λευκά sneakers και μία δερμάτινη cross-body τσάντα.

My tip: Είτε διανύεις περίοδο εγκυμοσύνης είτε όχι, ένα floral φόρεμα σε κόκκινο χρώμα μαζί με τα λευκά sneakers σου αποτελούν το ιδανικό outfit για το street look της πόλης. Μπορεί στο νησί ή όπου αλλού πας διακοπές, να προτιμάς τα σανδάλια με το ίδιο φόρεμα, αλλά στην πόλη τα sneakers είναι μία πολύ καλή λύση. Αν είσαι έγκυος όμως, τα sneakers είναι μία safe επιλογή αν θες να είσαι ξεκούραστη στο περπάτημα.

Maxi, floral φόρεμα, Asos

Ένα τέτοιου είδους φόρεμα, σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στην ντουλάπα σου και λόγω της άνετης γραμμής του μπορείς να το φοράς ακόμα και στην εγκυμοσύνη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/katehudson