BEAUTY LOOK

Η Kate Bosworth σου δείχνει πώς να δώσεις χρώμα στο φθινοπωρινό σου στιλ

Η πιο ζωηρή περίοδος για την μόδα έχει ήδη ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη και φυσικά εννοώ την εβδομάδα μόδας. Μετά τα λαμπερά catwalks, η προσοχή στρέφεται στο street style αλλά και στα parties, όπου οι celebrities βάζουν τα δυνατά τους και συνήθως κάτι καλό έχουν να σου δείξουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Kate Bosworth, η οποία έκανε μία λαμπερή εμφάνιση στο ELLE NYFW party.

Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα φόρεμα Calvin Klein από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου και το συνόδευσε με ένα εξαιρετικό beauty look.

Photo by Donald Traill/Invision/AP

AP Photo/Diane Bondareff

Το φόρεμα από το catwalk του Calvin Klein.

Το tiny floral φόρεμα με τη διαφάνεια από πάνω και τα ιδιαίτερα μανίκια, τα οποία δίνουν χρώμα στο outfit, έδενε υπέροχα με το κομψό bun και το μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις. Τα τονισμένα ζυγωματικά της, επαναφέρουν το ρουζ στο makeup, ενώ το χρώμα στα χείλη είναι η απόδειξη ότι και φέτος θα τους δώσεις ένταση και χρώμα.

Photo by Donald Traill/Invision/AP

Αν ψάχνεις να βρεις ένα κομψό, φρέσκο και στιλάτο outfit για μία φθινοπωρινή εμφάνιση, τότε σίγουρα η Kate Bosworth μπορεί να αποτελέσει την έμπνευσή σου. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP