CELEBRITY STYLE

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Κατερίνας Καραβάτου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται σε αναμονή για τον επικείμενο ερχομό του δεύτερου παιδιού της, που όπως ξέρει από την αρχή της χρονιάς θα είναι ένα μικρό αγοράκι. Συνεχίζοντας την πρωινή εκπομπή με τον Κρατερό Κατσούλη και την ομάδα του, "Στα Καλά Καθούμενα", η Κατερίνα είναι πιο λαμπερή από ποτέ και αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις της.

Έχοντας απλό στυλ που κολακεύει τις καμπύλες τις εγκυμοσύνης και αναδεικνύει όμορφα την κοιλιά της, δίνει το καλύτερο στιλιστικό παράδειγμα για τις μαμάδες στο προσεχές μέλλον:

Εδώ τη βλέπουμε με απλό, γκρι, βαμβακερό φόρεμα με ζιβάγκο, γκρι παλτό στην ίδια απόχρωση και ψηλές μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο.

Στη φωτογράφιση της για το περιοδικό ‘Hello!’, η Κατερίνα φοράει ένα στενό λευκό φόρεμα, με ελάχιστα πιο μακριά μανίκια που αναδεικνύει τις καμπύλες της.

 

Σε μία έξοδο με τον Κρατερό με αθλητικό στιλ. Ροζ φόρμα σε στενή γραμμή και κολλητό μαύρο τοπ που τονίζει την κοιλίτσα της.

 

Στο αεροδρόμιο με την μικρή της κόρη, Αέλια, η Κατερίνα εμφανίζεται με total black look, μακρύ παλτό που δένει στη μέση και χαμηλές μπότες.

Στο πλατό της εκπομπής της, με maxi φόρεμα σε μωβ απόχρωση και αμάνικο, ζιβάγκο. Συνδυασμένο με ψηλές γόβες και χρυσά αξεσουάρ.