CELEBRITY STYLE

Οι μωβ κάλτσες του Justin Trudeau στο Νταβός γιατί το παπάκι δεν πάει (μόνο) στην ποταμιά

AP Photo/Markus Schreiber

«Μην αλλάξεις ποτέ» αναφέρει σε άρθρο της Ηuffington Post απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau. Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός μας έδωσε έναν ακόμα ισχυρό λόγο να τον συμπαθούμε. Σοβαρότητα και σοβαροφάνεια. Αφήνω αυτές τις δύο λέξεις εδώ και σου δείχνω τις κάλτσες που επέλεξε ο Justin.

Σετάρει πάντα χρωματικά κάλτσα με γραβάτα και παίζει συντηρητικά στο κοστούμι, με το μπλε ραφ να είναι από τα αγαπημένα του. Πρώτη εμφάνιση με μωβ κάλτσες συνοδευόμενες από κίτρινα παπάκια.

A post shared by BuzzFeed News (@buzzfeednews) on

 

Ανοιχτό γαλάζιο με μαύρο πουά.

AP Photo/Markus Schreiber

AP Photo/Markus Schreiber

Μία αναδρομή στις επίσημες εμφανίσεις του θα σου αποδείξει πως διαθέτει γούστο, χιούμορ και εξυπνάδα.

 

 

Πάτα (οπωσδήποτε) τα βελάκια αριστερά-δεξιά

A post shared by Nikafashion (@hellotrendss) on

A post shared by coolstyle.ba (@cs_coolstyle.ba) on

 

Κι αν κάποιος θεωρεί πως δεν έχει τι να πει για αυτό και εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές του να τον ενημερώσω πως στην εναρκτήρια ομιλία του προέτρεψε την παγκόσμια επιχειρηματική ελίτ να προσλάβει περισσότερες γυναίκες και υπερασπίστηκε σθεναρά την ισότητα των φύλων, αλλά και την κοινωνική ισότητα.

«Το MeToo, το TimesUp, οι Πορείες Γυναικών, αυτά τα κινήματα μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση για τα δικαιώματα των γυναικών, για την ισότητα και τη δυναμική του φύλου. Η σεξουαλική παρενόχληση, για παράδειγμα, στις επιχειρήσεις και στην κυβέρνηση, είναι ένα συστηματικό πρόβλημα και είναι απαράδεκτη. Ως ηγέτες, πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να ενεργήσουμε έτσι ώστε να δείξουμε ότι πραγματικά τελειώνει.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Markus Schreiber