CELEBRITY STYLE

Η Jennifer Lawrence με sexy λευκό φόρεμα και retro στιλ

Photo by Greg Allen/Invision/AP

Η Jennifer Lawrence είναι ομολογουμένως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες διάσημες προσωπικότητες. Έχει ισχυρή άποψη αλλά και χιούμορ, εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο που έτσι κι αλλιώς αναγνωρίστηκε από πολύ νωρίς. Η οσκαρική ηθοποιός όμως, εκτός από όλα τα προαναφερθέντα προσόντα -που δεν είναι καθόλου λίγα, έχει τον τρόπο της να κλέβει τις εντυπώσεις στις επίσημες εμφανίσεις της. Από το ροζ φόρεμα του Dior με το οποίο σωριάστηκε στα σκαλιά του χώρου της τελετής των Όσκαρ, στην αρχή της καριέρας της, η Jennifer Lawrence έδειξε την τάση της να είναι έτοιμη να κλέψει τις εντυπώσεις με κάθε τρόπο.

Πρόσφατα λοιπόν, η 27χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο BAM Gala στην Νέα Υόρκη και φωτογραφήθηκε με τον πρώην σύντροφό της, σκηνοθέτη Darren Aronofsky. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο γεγονός που απασχολεί.

 

Η εμφάνισή της δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από κανέναν καθώς, η όμορφη ηθοποιός διάλεξε ένα λευκό, strappy, midi φόρεμα με corset top ντυμένο με σατέν ύφασμα και επίσης σατέν φούστα του Olivier Theyskens. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι silver metallic πέδιλα Jimmy Choo, ενώ διάλεξε ένα βραχιόλι και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια για να ολοκληρώσει το outfit.

 

Η αλήθεια είναι ότι η Jennifer Lawrence δεν μας έχει συνηθίσει σε παρόμοιες εμφανίσεις με retro διάθεση, αλλά το σίγουρο είναι ότι της πάει πολύ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Greg Allen/Invision/AP