ANNE HATHAWAY

Η Anne Hathaway άλλαξε 3 outfits σε μία μέρα και ήταν όλα υπέροχα

Η Anne Hathaway δεν απασχολεί συχνά με το street style της. Περισσότερο το όνομά της ακούγεται όταν πρωταγωνιστεί σε ταινίες ή όταν εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί. Αυτές τις μέρες όμως, οι εμφανίσεις της δεν είναι καθόλου περιορισμένες. Πρόσφατα την είδαμε στην επίσημη φωτογράφιση με τις συμπρωταγωνίστριές της για την νέα τους ταινία «Ocean's 8», αλλά η γλυκιά ηθοποιός δεν σταμάτησε εκεί.

Οι απαιτήσεις για την προώθηση της ταινίας της Anne Hathaway φαίνεται ότι είναι πολλές και η ίδια μέσα σε μία μέρα έκανε 3 διαφορετικές εμφανίσεις, όλες τους υπέροχες.

A post shared by Rochas Paris (@rochasofficial) on

Ακολουθώντας τα color trends που θέλουν τις ζεστές, γήινες αποχρώσεις να κυριαρχούν, η 35χρονη ηθοποιός φόρεσε μία midi φούστα σε Α γραμμή κι ένα printed πουκάμισο με κίτρινα pumps. Μία κομψή εμφάνιση με κυρίαρχο το girly στοιχείο της Hathaway που είναι ξεκάθαρο σε κάθε της εμφάνιση. Δοκίμασε οπωσδήποτε τις earthy αποχρώμσεις για το καλοκαίρι, ειδικά αν είσαι κι εσύ μελαχρινή, όπως η Anne Hathaway.

Το επόμενο outfit ήταν από τον οίκο Bottega Veneta με πέδιλα Gianvito Rossi. Αυτή τη φορά, η Anne Hathaway άφησε το κόκκινο να κάνει τη δουλειά σου είτε σε μονοχρωμία, είτε σε prints και μάλλον έκανε πολύ καλά. Οι εντυπωσιακές τσέπες έκαναν το σύνολο να ξεχωρίσει και του χάρισαν ένα twist που δύσκολα θα σε αφήσει να το ξεχάσεις.

Η πιο glam εκδοχή της Anne Hathaway για εκείνη τη μέρα. Με ένα one-shoulder, mettalic φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Martin Grant και strappy heels στην ίδια απόχρωση, η Anne Hathaway έκανε την πιο επίσημη και λαμπερή εμφάνιση της ημέρας, αποδεικνύοντας ότι όταν θέλει να κεντρίσει τα βλέμματα, ξέρει τον τρόπο.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/bottegaveneta