CELEBRITY STYLE

Gwyneth Paltrow: εντυπωσιακή στο πάρτι του γάμου της με φόρεμα Giambattista Valli

Richard Shotwell/Invision/AP

H 45χρονη Gwyneth Paltrow το Σαββατοκύριακο που πέρασε τάραξε τα νερά της showbiz. Μαζί με τον σύντροφό της Brad Falchuk, έδωσαν ένα πάρτι στο Los Angeles Theater με διάσημους καλεσμένους, ενώ πολλά ήταν τα στοιχεία που πρόδιδαν ότι πρόκειται για ένα πάρτι γάμου.

Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες σχετικά με το μυστικό γάμο της Gwyneth Paltrow επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αφού η μαμά της, Blythe Danner, μετέφερε στο πάρτι μία θήκη νυφικού φορέματος Monique Lhuillier, ενώ ο καλός φίλος του ζευγαριού, Giancarlo Giammetti, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ευχήθηκε στο ζευγάρι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram σαν να επρόκειτο να παντρευτούν.

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti) on

 

Δεν ξέρουμε αν η τελετή έγινε εκείνη τη μέρα ή αν απλά πρόκειται για ένα πάρτι που προηγείται της κλειστής τελετής, αλλά η Gwyneth Paltrow έκανε σίγουρα μία από τις καλύτερες, επίσημες εμφανίσεις της. Επέλεξε μία μπορντό δημιουργία του οίκου Giambattista Valli, σχεδιασμένη ειδικά για τη βραδιά με την λεπτομέρεια στο one-shoulder πάνω μέρος να δίνει την glam πινελιά στην κατά τα άλλα απλή γραμμή του φορέματος.

A post shared by ELLE España (@elle_spain) on

 

Ένα κομψό πιάσιμο στα μαλλιά, διακριτικά σκουλαρίκια και ένα όπως πάντα ένα glowy, φυσικό μακιγιάζ, ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της Gwyneth Paltrow σε μία προσωπική της στιγμή.

Γύρνα τις φωτογραφίες στο παραπάνω post για να δεις μερικές από τις διάσημες καλεσμένες του ζευγαριού, όπως η Kate Hudson και η Julia Roberts.

Εμείς να ευχηθούμε κάθε ευτυχία στο ζευγάρι, είτε έχει παντρευτεί ήδη, είτε πρόκειται να το κάνει, αλλά πολύ θα θέλαμε να δούμε και το νυφικό της όμορφης Gwyneth.

 

Κεντρική φωτογραφία:Richard Shotwell/Invision/AP