CELEBRITY STYLE

Kim Kardashian, Dua Lipa, Rihanna και Carey Mulligan με το ίδιο φόρεμα. Στου Giambattista Valli ακόμα ράβουν

Vianney Le Caer/Invision/AP

Η επιτυχία μίας νέας συλλογής φαίνεται από την υποδοχή που της επιφυλάσσει το κοινό. Καλός κι ο «θόρυβος» που προκαλεί κάθε fashion show (ναι, δεν θα το κρύψω όλοι μιλούν για εσένα Alessandro Michele) αλλά αν τα ρούχα δεν κατέβουν από την πασαρέλα η δουλειά μένει μισή. Στου Giambattista Valli τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν. Αν και μιλάμε για ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια των συλλογών του οίκου, έχει αγαπηθεί όσο λίγα. Το υπερμέγεθες τούλινο φόρεμα που λάνσαρε πρώτη φορά στην Couture συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και εξέλιξε στις επόμενες δύο καλοκαιρινές συλλογές έχει τρελάνει κόσμο και ντουνιά.

Πρώτη διδάξασα η Rihanna που επιλέγει την μπλε απόχρωση τον Οκτώβριο του 2017. Τα λευκά sneakers που συνδύασε έδωσαν τον χαρακτήρα που την ξεχωρίζει.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Θα ακολουθήσει η εξαιρετική φωτογράφιση και το εξώφυλλο της Carey Mulligan στην Vogue Αυστραλίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ροζ απόχρωση ζαχαρωτού ταίριαξε τόσο πολύ στη λευκή επιδερμίδα της και τα ξανθά μαλλιά της.

 

Και φτάνουμε στα πιο πρόσφατα. Η Dua Lipa περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Brit Awards (πριν σαρώσει). Λευκό, μπροστά μίνι και με μία μαύρη κορδέλα στη μέση.

Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

Να λείπει η Kim Kardashian από κάτι τέτοιο; Θα ήταν ποτέ δυνατόν; Και μην πει κανένας τελευταία και καταϊδρωμένη γιατί με βεβαιότητα σου λέω πως θα ακολουθήσουν κι άλλες που θα κάνουν την ίδια στιλιστική επιλογή. Δεν «καίγεται» το φόρεμα έχει ρεύμα.

 

Και λίγο ακόμα για το χάζεμα και τη δόση αστερόσκονης που έχει ανάγκη μία Παρασκευή.

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP