CELEBRITY STYLE

Η Emma Watson σου δείχνει πώς να φορέσεις το κόκκινο

H Emma Watson πρόσφατα μας απασχόλησε με την διπλή off-shoulder εμφάνισή της. Σου θυμίζω την πρόσφατη εμφάνισή της στο Tribeca Film Festival με ένα off-shoulder, λευκό φόρεμα και αυτή στο after party με μία off-shoulder, μαύρη, ολόσωμη φόρμα. Η γλυκιά ηθοποιός όμως συνεχίζει να μας απασχολεί αναφορικά με το στιλ της αφού ακόμα μία εμφάνισή της δείχνει ότι έχει μία πολύ καλή αίσθηση του εκλεπτυσμένου γούστου.

Η όμορφη Emma φόρεσε ένα total red outfit σε εμφάνισή της για την προώθηση του ”Beauty & the Beast” και η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά. Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι το κόκκινο είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλους, σύμφωνα με έρευνα, η Emma Watson το αποθέωσε δημιουργώντας ένα super stylish outfit που κολάκευε την αδύνατη σιλουέτα της.

 

Η 27χρονη ηθοποιός συνδύασε ένα κόκκινο body με παρτούς ώμους με μία επίσης κόκκινη ψηλόμεση παντελόνα που τόνιζε τη μέση της. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα pumps και μία καμπαρντίνα στην κλασσική μπεζ απόχρωση. Φυσικά το κόκκινο κραγιόν έδενε άψογα με το υπόλοιπο σύνολο καθώς και με τα διακρτικά χρυσά κοσμήματά της.

Έχε στο νου σου αυτό το monochrome outfit για την επόμενη φορά που θα θες να είσαι κομψή και στιλάτη χωρίς να έχεις όμως ένα βαρετό outfit.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP