CELEBRITY STYLE

Η Emma Watson αποθεώνει ένα από τα πιο hot trends της σεζόν

Ανάμεσα στα hot ανοιξιάτικα trends βρίσκεται και το off-shoulder, αυτό που αφήνει τους ώμους σου ακάλυπτους και κάνε το φόρεμα ή το top σου λίγο πιο sexy. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και κομψό και οι δύο τελευταίες εμφανίσεις της Emma Watson το αποδεικνύουν.

Η 27χρονη ηθοποιός πρόσφατα περπάτησε το κόκκινο χαλί του Tribeca Film Festival  και ομολογουμένως η εμφάνισή της ήταν κομψή κι εντυπωσιακή. Για την περίστασηη επέλεξε ένα λευκό, off-shoulder φόρεμα Burberry, το οποίο συνδύασε με Monique Péan κοσμήματα, μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μπορντώ clutch.

 

Η Emma Watson όμως εμφανίστηκε και στο Tribeca After Party αλλά δεν αρκέστηκε το chic λευκό Burberry και το άλλαξε με μία ολόσωμη, μαύρη φόρμα, η οποία επίσης άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους. Το μαύρο βερνίκι στα νύχια της, το natural makeup καθώς και το messy updo συνόδευαν άψογα τόσο το φόρεμα, όσο και το jumpsuit. 

 

Δύο outfits μέσα σε μία μέρα με το off-shoulder να κυριαρχεί σαν λεπτομέρεια και να προσθέτει επιπλέον στιλ στις εμφανίσεις της Emma Watson. Τι άλλο θες για ν πειστείς ότι το off-shoulder είναι μία δυνατή τάση και το καλοκαίρι;