CELEBRITY STYLE

Η Elle Fanning δίνει μαθήματα για ένα κομψό airport style

Οι Κάννες έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν με κόσμο και πολλοί celebrities έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν για το διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου. Εκεί έφτασε πρόσφατα και η Elle Fanning, η οποία όπως θα δεις εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με ένα cool airport style.

H 19χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα vintage-denim look για να ταξιδέψει και έκανε τον πιο κομψό συνδυασμό αξεσουάρ και παπουτσιών. Φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με γυρισμένο ρεβέρ και μαύρα slingback pumps με χαμηλό τακούνι. Από πάνω το συνδύασε με ένα κοντομάνικο πουκάμισο με vintage αναφορές. Το νεανικό και στιλάτο airport look ολοκλήρωσε με μία denim τσάντα και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και τα δύο από τον ιταλικό οίκο Miu Miu.

 

Το outfit της Elle Fanning είναι μία πολύ καλή λύση για εσένα που θες να συνδυάσεις την άνεση με το στιλ και να έχεις ένα απλό αλλά όχι βαρετό outfit, ακόμα κι όταν ταξιδεύεις. Την επόμενη φορά που θα φορέσεις το ψηλόμεσο τζιν σου γύρισε το ρεβέρ, βάλε pumps με  χαμηλό τακούνι και από πάνω μπορείς να φορέσεις ακόμα και το αγαπημένο σου t-shirt.