CELEBRITY STYLE

Kendall & Kylie Jenner: Πόσταραν φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα στο κοινό τους Instagram account

Οι δύο μικρότερες αδερφές Jenner, εκτός από την κοινή τους πορεία, έχουν κι ένα κοινό brand που φέρει τα ονόματά τους. Η Kendall και η Kylie Jenner έχουν μία δική τους σειρά ρούχων, η οποία όπως καταλαβαίνεις έχει μεγάλη απήχηση παγκοσμίως. Πρόσφατα, η σειρά ρούχων Kendall & Kylie πρόσφατα ήρθε και στην Ελλάδα από την Forever21 και η Ελένη Φουρέιρα ήταν από τις πρώτες που δοκίμασε τα ρούχα της και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού ακόμα και οι ίδιες οι Jenner το εκτίμησαν.

Στο επίσημο profile στο Instagram των Kendall & Kylie ανέβηκε η φωτογραφία της Φουρέιρα, η οποία ποζάρει φορώντας ρούχα τους. Στο ίδιο post υπάρχουν κι άλλες influencers και instagrammers που φορούν ρούχα και μάλλον άρεσαν στο brand, το οποίο παρακινεί τις φίλες του να φορέσουν τα ρούχα από τη συλλογή και να βάλουν το αντίστοιχο hashtag στην φωτογραφία για να τη δουν να φιγουράρει στο δικό τους Instagram.

 

Εμείς πάντως λέμε ναι στο cool, black & white outfit της Ελένης Φουρέιρα, η οποία με χαρά έβαλε το post στα stories της.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/foureira