CELEBRITY STYLE

Αν θες ένα cool office look, τότε αυτό είναι το ιδανικό (ακόμα και για το καλοκαίρι)

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Αν η δουλειά σου απαιτεί αυστηρά looks, τότε το καλοκαίρι είναι σίγουρα εμπόδιο. Εσύ σκέφτεσαι αέρινα φορέματα και printed πανελόνες, ενώ πρέπει ακόμα, όσο πηγαίνεις στο γραφείο τουλάχιστον να έχεις ένα ultra chic look, όπως αρμόζουν οι άτυποι ενδυματολογικοί κανόνες της δουλειάς σου. Ομολογουμένως, δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά σίγουρα μικρές αλλαγές θα σε βοηθήσουν να δώσεις μία πιο cool πινελιά στο office look σου και η όμορφη Doutzen Kroes θα σου δώσει μία ιδέα.

Η Doutzen έκανε ένα φαινομενικά απλό, αλλά πολύ έξυπνο, combo που χωρίς αμφιβολία μπορείς να κάνεις εύκολα κι εσύ. Ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και σε μήκος που να φτάνει τον αστράγαλο, μαζί με ένα λευκό t-shirt και τα strappy heels είναι ένα outfit που ουσιαστικά αποτελείται από τα basics της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας.

 

Το όμορφο μοντέλο ολοκλήρωσε το outfit της με μία classy τσάντα, ενώ τα μόνα κοσμήματα που διάλεξε ήταν ένα ζευγάρι κομψοί και διακριτικοί, χρυσοί κρίκοι. Τα ίσια μαλλιά της που άφησε κάτω ελεύθερα και το natural μακιγιάζ της ταίριαξαν άψογα με το look, το οποίο είναι αυτό που θα σε σώσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που χρειάζεσαι ένα formal outfit.

My tip: Tο λευκό t-shirt μπορεί να έχει μία διακριτική στάμπα, όπως αυτό της Doutzen, αλλά μπορεί να είναι και τελείως σκέτο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις για ένα τέτοιο outfit είναι το ύφασμα που θα επιλέξεις, καθώς πρέπει να είναι σταθερό και απαλό στην υφή για να αποδίδει την formal αίσθηση στο αποτέλεσμα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP