CELEBRITY STYLE

Βρήκαμε τι μαγιό φοράει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ποζάρει μπροστά σε καταγάλανα νερά. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αφήνει στόματα ανοιχτά με το υπέροχο κορμί της αλλά και με το σχέδιο μαγιό που επέλεξε να φορέσει.

Το συγκεκριμένο μαγιό, ανήκει στην εταιρεία MITOS και λέγεται Acapulco Blue, από την φετινή συλλογής της εταιρείας, Manifesto.

Discover your own paradise.. #peaceful #life #whamalam #greece #summer

A photo posted by Doretta Papadimitriou (@doretta3123) on

H ΜITOS swimwear είναι το ελληνικό brand πολυτελών μαγιό και beachwear που μόλις στα 3 χρόνια ύπαρξής του έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως το must-have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, εισάγοντας μία καινοτόμο πρόταση στον χώρο της μόδας, το κεντητό μαγιό.

Η νέα συλλογή MITOS για το καλοκαίρι του 2016 ονομάστηκε MANIFESTO και σκοπό έχει να ταξιδέψει τις απανταχού #mitoslovers κάτω από τον καυτό ήλιο του Μεξικού.

Με έμπνευση  το μυστήριο και την πολύχρωμη κουλτούρα του μυθικού αυτού πολιτισμού, τα μαγιό της σειράς αποτελούνται από έντονα γεωμετρικά μοτίβα και ζωηρή παλέτα. Ακόμα, αυτή τη σεζόν τα μαγιό MITOS συνοδεύει μία ολοκαίνουρια σειρά παρεό.