CELEBRITY STYLE

Η Dakota Johnson στο front-row του Gucci fashion show είναι χάρμα οφθαλμών

Η Εβδομάδα Μόδας έχει κάνει στάση στο Μιλάνο και τα θρυλικά brands της στιλιστικής πρωτεύουσας της Ιταλίας έχουν ήδη ξεκινήσει να σου προσφέρουν φανταστικά fashion shows και δημιουργίες που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Ένας από τους πάντα πολυαναμενόμενους και ανατρεπτικούς οίκους είναι ο Gucci, στο fashion show του οποίου βρέθηκε και η ηθοποιός Dakota Johnson.

Εκτός λοιπόν, από τα πάντα εκλεκτά κομμάτια του catwalk, που έχουν πάντα πολλά να σου πουν, σε αυτό το fashion show πρέπει να δώσεις λίγη σημασία στην Dakota Johnson που βρέθηκε στα front rows και άφησε το δικό της στιλιστικό σημάδι.

Η 27χρονη Dakota –που είναι και ένα από τα πρόσωπα του αρώματος Gucci Bloom- φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια σε έντονα χρώματα. Το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το πορτοκαλί, το οποίο φιλοξενούσε μικρότερες ποσότητες το lime, το πετρόλ και το μαύρο. Το φόρεμα, το οποίο είχε retro αναφορές στο σχεδιασμό, συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα του οίκου, ενώ δε δίστασε να κρατήσει και ένα clutch με κεντημένο σχέδιο, σήμα κατατεθέν του οίκου.

 

Το φόρεμά της δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά, αλλά σίγουρα σου δίνει μερικές πληροφορίες για τα trends που θα ακολουθήσουν. Χρώματα, geo prints και shirt dresses θα είναι εδώ κι αυτή τη σεζόν για να κάνουν πιο στιλάτο το everyday style σου. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP