CELEBRITY STYLE

H Chloe Moretz φόρεσε κοστούμι με τον πιο stylish τρόπο

Ξέρεις ότι το androgynous look είναι το outfit που πρέπει να δοκιμάσεις έστω μία φορά φέτος. Είναι ένα από τα hot trends της σεζόν που φοράς στις επίσημες εμφανίσεις σου αλλά και καθημερινά. Ειδικά, τώρα που έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τα Χριστούγεννα (εμείς τουλάχιστον στο Ladylike κοιτάμε στολίδια), το κοστούμι θα είναι μέσα στις επιλογές σου για το ρεβεγιόν ή απλά για είσαι στιλάτη αυτή την λαμπερή περίοδο του χρόνου.

Ξέρω ότι μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό ένα κοστούμι, ειδικά για την καθημερινότητά σου ή πολύ σοβαρό. Θα συμφωνήσω εν μέρει και για θα κάνω τον αντίλογο δείχνοντάς σου την εμφάνιση της Chloe Moretz με κοστούμι.

 

Μία πολύ κομψή εμφάνιση με ένα ροζ ριγέ κοστούμι, χωρίς να είναι καθόλου αυστηρό το αποτέλεσμα. Συνδύασε το κοστούμι με ένα λευκό t-shirt και λευκά μποτάκια ενώ έδωσε λίγο χρώμα με την boxy κόκκινη τσάντα της.

 

Φυσικά, ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα εξαιρετικό και φρέσκο beauty look, με το κόκκινο κραγιόν να πρωταγωνιστεί και τα μαλλιά της να είναι τραβηγμένα προς τα πίσω σε ένα slicked back hairstyle.

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP