CELEBRITY STYLE

Style inspo: 8 outfits της Céline Dion που μας αρέσουν πολύ

Η Céline Dion δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα γνωστή για το φανταστικό στιλ της. Τον τελευταίο χρόνο όμως κατέκτησε τις καρδιές των fashionistas με τα outfits της και φέτος την αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο που βίωσε την κάθε της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι· φάνηκε να το ζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Και μας άρεσε. Πολύ.

Υπεύθυνος για την μεταμόρφωση και τον επαναπροσδιορισμό του στιλ της είναι ο Law Roach, ο ”αρχιτέκτονας της εικόνας” όπως συστήνεται ο ίδιος. Η Céline προσέλαβε τον Law πέρυσι και έκτοτε έχει πειραματιστεί με δεκάδες looks ενώ δεν έχει φοβηθεί καθόλου να δοκιμάσει σιλουέτες και χρώματα, που παραδοσιακά απαγορεύονταν (!) σε γυναίκες που δεν είναι πια 30 χρονών.

Έτσι την έχουμε δει με μακρύ jacket Balmain από πύθωνα σεταρισμένο με suede μπότες πάνω από το γόνατο αλλά και με neon φόρεμα Balenciaga και μαύρο δερμάτινο.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Ποια είναι, λοιπόν, τα looks της που έχουμε αγαπήσει περισσότερο από όλα; Έχουμε και λέμε.

#1 Το bronze look

Μια bronze μαγεία. Ένα outfit του Bibhu Mohapatra βγαλμένο από κάποιο παραμύθι, πασπαλισμένο με ζεστές αποχρώσεις του χρυσού και του πορτοκαλί συνδυασμένο με γόβες YSL. Τι μπορεί να πάει λάθος σε αυτό; Τίποτα.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

#2 Το floral look

Δύσκολα φοράς ένα τέτοιο έντονο print χωρίς να μοιάζεις με ύφασμα καναπέ, ωστόσο η Céline το καταφέρνει με απίστευτη μαεστρία καθώς δεν το αφήνει να την καταπιεί- ίσα ίσα τονίζει ακόμα περισσότερο τις λεπτομέρειές του φορώντας μια μεγάλη ζώνη και κρατώντας μια τσάντα εξίσου εντυπωσιακή.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

#3 Το total millenial pink look

Ναι, σε όλα ΝΑΙ. Στο ύφος, στο χρώμα του outfit, στο ύψος της φούστας, στο πουκάμισο που ανοίγει ελαφρά και στο jacket που κάθεται χαλαρά στους ώμους. Το παίρνουμε όλο, όπως είναι. Ευχαριστούμε.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

#4 Το rock with a twist look

Μαύρο φούτερ, στενή δερμάτινη φούστα και φούξια μποτίνια συνδυασμένα με αλογοουρά και μαύρα μεγάλα γυαλιά. *σηκώνεται όρθια, χειροκροτάει*

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

#5 Το mix’n’match look

Εδώ βλέπεις ακριβώς αυτό που λέγαμε πιο πάνω- ότι η Céline δεν φοβάται να βάλει ρούχα που ”δεν πηγαίνουν σε μια ώριμη γυναίκα” (λολ). Τονίζει τα ψηλά της πόδια με τα φανταστικά Gianvito Rossi σανδάλια και εμπιστεύεται τους Dsquared2 φορώντας το πιο εντυπωσιακό χρυσό jacket.

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

#6 Το metallics look

Ε, αγαπάει τα metallics- μια έξτρα καρδούλα για αυτό στην Céline από εμένα.

Charles Sykes/Invision/AP

#7 Το total yellow look

Μην είναι αυτό το Dior φόρεμα ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα; *googlάρει πώς μπορώ να δείχνω τόσο cool σε ένα μακρύ κίτρινο φόρεμα σαν την Céline Dion*

AP Photo/Thibault Camus

#8 Το total white look

Στο μέλλον, δίπλα στη λέξη Diva στα λεξικά θα έχει ΑΥΤΗ τη φωτογραφία.

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on