CATE BLANCHETT

Το μωβ κοστούμι δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά από αυτή την εμφάνιση της Cate Blanchett

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Στο φετινό φεστιβάλ των Καννών, η Cate Blanchett έκλεψε τις εντυπώσεις αρχικά με το Armani Privé φόρεμα που διάλεξε για την τελετή έναρξης και είχε ξαναφορέσει και έπειτα με κάθε της red carpet look. Από τα παστέλ κοστούμια που φορούσε τα πρωινά στις φωτογραφίσεις, μέχρι τις υπέροχες δημιουργίες που επέλεγε για το κόκκινο χαλί, η όμορφη ηθοποιός απέδειξε για ακόμα μια φορά την άριστη σχέση της με την κομψότητα και το στιλ.

Κι αν είχε μείνει κάποιος με αμφιβολίες, ας ρίξει μία ματιά στην πρόσφατη εμφάνισή της με ένα μωβ κοστούμι για τη φωτογράφιση της ταινίας “Ocean’s 8” με τις συμπρωταγωνίστριές της Sarah Paulson, Awkwafina, Sandra Bullock, Anne Hathaway και Mindy Kaling στο MET Museum στην Νέα Υόρκη.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η 49χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα έντονο, σκούρο μωβ κοστούμι Salvatore Ferragamo συνδυάζοντάς το με ένα λευκό πουκάμισο και μπορντό γόβες. Ο συνδυασμός ήταν εξαιρετικά κομψός και η Cate Blanchett σου δίνει ακόμα ένα tip σχετικά με το συνδυασμό χρωμάτων. Ακόμα κι επιλέξεις ένα έντονο χρώμα να κυριαρχεί στην εμφάνισή σου, όπως το μωβ στην προκειμένη, τότε το μπορείς να προσθέσεις ένα ακόμα έντονο απλά σε πιο μικρή ποσότητα.

Αυτό το χρώμα που διάλεξε ταιριάζει απόλυτα με την αριστοκρατική της φύση, ενώ το λευκό το φωτίζει όσο χρειάζεται. Plus το εντυπωσιακό κολιέ της που είναι η glam πινελιά στο outfit.

Είναι όλες τους υπέροχες, αλλά η Cate από στιλιστικής άποψης, ξεχώρισε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP