CATE BLANCHETT

Η σοφιστικέ εμφάνιση της Cate Blanchett με total Giorgio Armani outfit

Photo by Grant Pollard/Invision/AP

Η Cate Blanchett κάνει πάντα αίσθηση με τις εμφανίσεις της, είτε περπατά στο κόκκινο χαλί, είτε όχι. Πάντα πιστή στη μινιμαλιστική αισθητική της, η όμορφη ηθοποιός ξέρει τον τρόπο να προκαλεί αίσθηση χωρίς να είναι φλύαρη στιλιστικά ή να υπερβάλει με τις επιλογές της.

Πρόσφατα, η Cate Blanchett βρέθηκε στο άνοιγμα της boutique του Giorgio Armani, με τον οποίο συνεργάζεται ως το πρόσωπο του αρώματός του Si, στο Λονδίνο και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα μαύρο, sequined two-pieced outfit του ιταλικού οίκου με embellishment λεπτομέρειες που έκαναν πιο ιδιαίτερο το αποτέλεσμα.

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani) on

Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια, ενώ για ακόμα μια φορά επέλεξε earthy αποχρώσεις για το μακιγιάζ της και ένα messy hairstyle για τα καρέ μαλλιά της.

My tip: Το μαύρο είναι ένα χρώμα που μπορεί πολύ εύκολα να σου χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα. Επομένως, όταν είσαι σε δίλημμα ή απλά στερείσαι έμπνευση στιγμής, τότε διάλεξε μαύρο. Ένα καλό παντελόνι κι ένα κομψό top σε μαύρο χρώμα έχουν πάντα διαχρονική αξία και με ένα ωραίο κολιέ ή ακόμα κι ένα κομψό φουλάρι θα έχεις ένα outfit που μπορεί να σε συνοδεύσει σχεδόν παντού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP