CELEBRITY STYLE

Η Sara Sampaio στις Κάννες, έκανε το θαύμα της

Το φετινό red carpet στις Κάννες είχε πολλές sexy εμφανίσεις μέχρι τώρα. Κι αν θεωρούσες την Kendall Jenner την πιο τολμηρή, η Sara Sampaio θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Το 25χρονο top model περπάτησε το κόκκινο χαλί με μία ολόλευκη δημιουργία του Francesco Scognamiglio και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν φωτιά.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η Sara Sampaio έχει ομολογουμένως ένα άψογο κορμί. Το φόρεμά της ήταν φτιαγμένο από λευκή δαντέλα, ενώ είχε ruffled λεπτομέρειες βικτοριανού στιλ. Αυτό που ωστόσο έκανε εντύπωση δεν ήταν ούτε το υπέροχο δαχτυλίδι και τα σκουλαρίκια με την πράσινη πέτρα, αλλά το πίσω μέρος του φορέματος.

AP Photo/Thibault Camus

Όπως μπορείς να δεις, το φόρεμα δεν είχε καμία επένδυση από μέσα και η Sampaio φρόντισε να καλύψει το επίμαχο σημείο με ένα επίσης sexy εσώρουχο.

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Φυσικά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το μακιγιάζ της αλλά και τα μαλλιά της που έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνιση. Το κόκκινο κραγιόν τόνιζε τα σαρκώδη χείλη της και έκανε αντίθεση με το λευκό του φορέματος, το πράσινο των σκουλαρικιών αλλά και με τα μαύρα μαλλιά της που ήταν πιασμένα σε έναν κομψό κότσο.

AP Photo/Thibault Camus

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP