CELEBRITY STYLE

Brigitte Macron-Μπέτυ Μπαζιάνα: Οι εμφανίσεις τους πήραν άριστα

Au mon Diieu. Αυτό θα ήθελα να πω στην Brigitte Macron με όλη μου την καρδιά. Η επίσκεψη του ζεύγους Macron στην Ελλάδα ήταν μία ακόμα ευκαιρία για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να αποδείξει πως έχει στιλ, παίζει τις τάσεις στα δάχτυλα (του ενός χεριού) και πως τη μόδα την κάνεις και δε σε κάνει. Τρία διαφορετικά looks με κομψότητα και μινιμαλισμό. Για να είμαστε δίκαιες η Μπέτυ Μπαζιάνα, η δική μας Πρώτη Κυρία, τα πήγε εξαιρετικά. Η στιλιστική της βελτίωση θα χαρακτηριζόταν αλματώδης.

Εμφανίσεις προσεγμένες και πάνω από όλα εναρμονισμένες με το περιβάλλον. Με 12ποντη στο βράχο της Ακρόπολης δεν ανεβαίνεις. Το λευκό ήταν μία σίγουρη και ασφαλής επιλογή. Η Brigitte επέλεξε μαύρο παντελόνι, λευκό αμάνικο πουκάμισο και εσπαντρίγιες, τις οποίες αντικατέστησε με μαύρες γόβες στο προεδρικό μέγαρο λίγη ώρα αργότερα. Η Μπέτυ με λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή μέχρι το γόνατο και μπεζ mid heels.

 NDP Photo Agency

Στο δείπνο στο Προεδρικό προς τιμήν του ζεύγους Macron έγινε η απογείωση. Ήταν και οι δύο απόλυτα κομψές. Κόκκινο για την Brigitte, μαύρο για την Μπέτυ. Ιδιαίτερο κόψιμο στα μανίκια και ζώνη στη μέση για την επίτευξη ισορροπίας και τη δημιουργία καμπυλών. Από την άλλη ο ένας ώμος έξω σε ένα φόρεμα με κόψιμο αρχαιοελληνικό. Τονισμένα μάτια και για τις δύο με την Μπέτυ να πιάνει τα μαλλιά και να κερδίζει τον πόντο.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Στην επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά η Brigitte επιλέγει ελληνικό χρώμα και κάνει το δικό της συμβολισμό ευχαριστώντας για τη φιλοξενία. Μπλε ρουά μίνι φόρεμα και εσπαντρίγιες. Όσοι κατά καιρούς την έχουν κατηγορήσει για το μήκος της φούστας της μετά από αυτό μάλλον μετάνιωσαν. Μία ακόμα κομψή εμφάνιση αλά γαλλικά.

NDP Photo Agency

Bravo!

Félicitations!

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency