BLAKE LIVELY

Η Blake Lively άλλαξε 7 outfits σε μία μέρα και ήταν όλα υπέροχα

Είναι 30 ετών, είναι σύζυγος, μαμά και πετυχημένη ηθοποιός. Αυτές τις μέρες προωθεί τη νέα της ταινία ''All I see Is You''. Ο λόγος για την Blake Lively που φαίνεται να είναι γεμάτη ενέργεια και τα 7 διαφορετικά outfits που άλλαξε μέσα σε μία μέρα το αποδεικνύουν. Από το glam φόρεμα μέχρι το androgynous look και από το monochrome κίτρινο outfit μέχρι το classic chic στιλ του καρό jumpsuit, όλες οι εμφανίσεις της ήταν ιδιαίτερες.

Ας κάνουμε όμως την αρχή να δούμε όλα τα outfits που φόρεσε μέσα σε μία μέρα η όμορφη Blake.

#1

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Το κίτρινο είναι σίγουρα αγαπημένο της χρώμα και σε αυτή την εκδοχή του tow-piece outfit από τον Brandon Maxwell είναι αποθεωτικό. Να σημειώσω εδώ ότι το όλο styling είναι εξαιρετικό, αφού ακολουθεί την vintage αισθητική χωρίς να ξεφεύγει από τις σύγχρονες προεκτάσεις του σήμερα.

#2

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Το δεύτερο outfit της Blake Lively φέρει την υπογραφή του οίκου Chanel και είναι ίσως το πιο κομψό από τα 7. Με ένα ασπρόμαυρο pattern που χαρακτηρίζει τον κλασικο οίκο, η ολόσωμη φόρμα παίρνει άλλες διαστάσεις και η ηθοποιός ξέρει τον τρόπο να την υποστηρίξει.

#3

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Η επόμενη εμφάνιση ήταν ένα εντυπωσιακό φόρεμα Oscar de la Renta για να μην ξεχάσουμε και τον πάντα λαμπερό χαρακτήρα της Blake.

#4

Η πιο στιλάτη εκδοχή του adrogynous look που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η Blake Lively δίνει τις πιο θηλυκές διαστάσεις στο καρό κοστούμι και είναι πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση.

#5

A post shared by Blake Lively Fan (@livelybey) on

 

Εδώ σε μία πιο ανάλαφρη εμφάνιση, η Blake Lively έχει παίξει με τις ασυμμετρίες και τα αξεσουάρ. Το σουέντ φόρεμα σε μία οινοπνευματί απόχρωση σε συνδυασμό με το μπορντώ παλτό δένουν άψογα με τις floral μπότες αλλά και την τσάντα.

#6

A post shared by @theproject_c on

 

Μαζί με τον σύζυγό της Ryan Reynolds, η όμορφη Blake σε μία πιο χαλαρή αλλά glam εμφάνιση με truck pants και κόκκινες γόβες.

#7

Το τελευταίο outfit της βραδιάς ήταν το κατάλληλο για ένα εντυπωσιακό κλείσιμο. Ένα metallic φόρεμα που τόνισε την υπέροχη σιλουέτα της και έδειχνε υπέροχο σε συνδυασμό με τις λαμπερές τις μπούκλες.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/blakelively