CELEBRITY STYLE

Η Bianca Balti και τα street looks της θα γίνουν η έμπνευσή σου για τα ανοιξιάτικα outfits

H Bianca Balti είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα και χωρίς αμφιβολία, η γοητεία και το στιλ της, δεν περιορίζονται μόνο στην πασαρέλα. Τουλάχιστον, αν ρίξεις μία ματιά στον προσωπικό της profile στο Instagram, αρκεί για να καταλάβεις ότι η 34χρονη Ιταλίδα έχει πολύ καλή αίσθηση του γούστου. Έχει έναν τρόπο να κάνει στιλάτο ακόμα και το πιο απλό street look και δείχνει να έχει μία τάση στην κομψότητα του μινιμαλισμού.

Μπορεί με ένα τζιν ή ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα να δείχνει στιλάτη, αλλά από την άλλη δε διστάζει να φορέσει μία gingham midi φούστα με ένα top γεμάτο λουλούδια. Από ένα austere look μεταμορφώνεται σε ένα pin-up inspired girl και αν το καλοσκεφτείς είναι στο χέρι σου να το κάνεις κι εσύ.

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

Εδώ αποδεικνύει ότι το crop top έχει ακόμα αξία και μπορεί να φορεθεί σαφώς με το τζιν παντελόνι, αλλά και με ένα μαύρο σακάκι. Αυτό το outfit μπορώ πολύ εύκολα να το φανταστώ με sneakers για να έχεις ένα κομψό athleisure style.

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

Δες πώς μπορείς να βγεις έξω την άνοιξη με το μακρύ, μαύρο slip dress. Συνδύασέ το με τα sneakers σου και ρίξε από πάνω μία chunky ζακέτα, γιατί ο καιρός ακόμα δεν σου δίνει σιγουριά για αμάνικα.

A post shared by Bianca Balti (@biancabalti) on

Αν είσαι έτοιμη για ένα πολύ ανοιξιάτικο, προς καλοκαιρινό θα έλεγα- outfit, τότε αυτό το look είναι η έμπνευσή σου. Η καρό φούστα που ίσως έχεις στην ντουλάπα σου μαζί με ένα floral top και το τζιν πουκάμισό σου μπορούν να σε πάνε παντού. Συνδύασέ τα με sneakers ή με mules, ανάλογα με το στιλ και την περίσταση.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/biancabalti