BEYONCE

H Beyonce μετέτρεψε τη συναυλία της στο Παρίσι σε couture fashion show

Η Beyonce ξέρει καλά ότι η μόδα είναι κομμάτι της δουλειάς της. Αντίστοιχα, οι διάσημοι σχεδιαστές έχουν επίσης αντιληφθεί τη δύναμη της Queen B και την επιρροή που ασκεί στις τάσεις και γι' αυτό αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσής τους. Έχει ήδη συνεργαστεί με τον Balmain για μια capsule συλλογή και έχει δει φορέσει items από την συνεργασία Gucci Χ Dapper Dan και πρόσφατα μετέτρεψε τη συναυλία της στο Παρίσι σε ένα couture runway, φορώντας Valentino.

Όλη της η φετινή περιοδεία, On the Run II, μοιάζει περισσότερο με ένα μουσικό fashion show και στο Παρίσι το πήγε ένα βήμα πιο πέρα. Η Queen B εμφανίστηκε στη σκηνή με μία πορτοκαλί δημιουργία του γαλλικού οίκου Valentino από την Couture Collection για το φθινόπωρο του ’18 και φυσικά έδωσε ακόμα μία φορά την δική της εκδοχή για το πάντρεμα της μόδας και της μουσικής.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on

 

Η Beyonce εξάλλου έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει τίποτα  στην τύχη του. Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για ακόμα ένα IT girl που φοράει απλά πρώτο τις τάσεις, αλλά η ίδια είναι πηγή νέων, αφού συχνά οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν την δική της οπτική και αισθητική προκειμένου να εξελίξουν τη δική τους έμπνευση.

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on

Το φόρεμα, όπως παρουσιάστηκε στο couture show του Valentino.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/beyonce