BEYONCE

Η Beyonce ξέρει από καλό mom style

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Beyonce μας αφήνει άφωνους με μία εμφάνισή της. Είτε σε συναυλίες, είτε σε Βραβεία, είτε απλώς στην καθημερινότητά της, έχει δώσει πολλάκις τις στιλιστικές της εξετάσεις. Όταν, όμως, καταφέρνει να παραμένει εξίσου stylish και με την τόσο φουσκωμένη κοιλίτσα της, τότε της αξίζουν διπλά συγχαρητήρια.

Όταν ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στα δίδυμα, όλοι είχαν να σχολιάσουν – εκτός από την ίδια την είδηση – και το styling της εξαιρετικής της φωτογράφισης. Τώρα, συναντήθηκε με τα άλλα δύο πρώην μέλη των Destiny’s Child, Kelly Rowland και Michelle Williams, με τις οποίες παραμένουν καλές φίλες, ακολουθώντας η καθεμία solo πορεία στο χώρο της μουσικής.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή ήταν το καινούριο βιβλίο της επίσης μητέρας Kelly Rowland “Whoa, Baby!: A Guide for New Moms Who Feel Overwhelmed and Freaked Out (And Wonder What the #*@& Just Happened)“, με τη Beyonce να μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τη συνάντηση στο instagram.

Εκεί, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε και ολόσωμες φωτογραφίες της, δείχνοντάς μας πόσο απλό είναι για εκείνη να πάει το maternity look σε άλλο επίπεδο. Φορώντας ένα ασύμμετρο ροζ σομόν φόρεμα, με μπεζ mule μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, κατάφερε να κάνει ένα κομψό και συνάμα σέξι ντύσιμο, τόσο όσο για την περίπτωση.

 

Good job, Bey!