BELLA HADID

Η Bella Hadid σου δείχνει πώς να φορέσεις ένα total black outfit

Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα total black σύνολο, αλλά το να φοράς μαύρα απ' την κορυφή ως τα νύχια μπορεί να καταντήσει λίγο βαρετό. Η Bella Hadid είναι μία star που αποδεικνύει πως ένα ολόμαυρο outfit μπορεί να γίνει όσο εκκεντρικό, όσο να φοράς ένα ουράνιο τόξο και αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες που έχουν αλλεργία στο χρώμα.

Το κόλπο για να πετύχεις το απόλυτο total black look, είναι να φορέσεις διαφορετικές υφές και να προσθέσεις απρόσμενες λεπτομέρειες. Αυτήν την εβδομάδα, η Bella Hadid εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας μαύρο τζιν και δερμάτινο jacket, αλλά έδωσε μία δόση από δράμα στο look, με τα αξεσουάρ της και τις παιχνιδιάρικες σιλουέτες.

Το δερμάτινο Givenchy jacket είναι ένα statement κομμάτι, με τα υπερβολικά μανίκια, χρυσά κουμπιά και το ενσωματωμένο κασκόλ με τα κρόσσια. Στο μεταξύ, το 3×1 τζιν της είχε κοψίματα σε σχήμα V στο τελείωμα, έτσι ώστε να αναδεικνύει τις μαύρες, δερμάτινες μπότες της. Η Bella συμπλήρωσε το look με ένα απρόσμενο αξεσουάρ -ένα ζευγάρι γάντια με κομμένα δάχτυλα αλά Karl Lagerfeld.

Δες το outfit της Bella, παρακάτω.