BELLA HADID

Η Bella Hadid δημιούργησε δύο εντελώς διαφορετικά outfits με το ίδιο top

Η αλήθεια είναι ότι η Bella Hadid δεν χρειάζεται πολλά φτιασίδια για να σε κάνει να την προσέξεις. Από τις φορές που τη βλέπεις με leggings και crop top, μέχρι εκείνες που το φόρεμά της λαμπυρίζει στο κόκκινο χαλί, το top model μοιάζει να έχει μία έμφυτη τάση εντυπωσιασμού. Ωστόσο, δεν μένει μόνο στα σωματικά της προσόντα και στη φυσική ομορφιά της. Αναπτύσσει το στιλ της και μάλλον τα καταφέρνει μία χαρά, αν κρίνουμε από τις πρόσφατες δύο εμφανίσεις της που είναι ένα μικρό μάθημα δημιουργικότητας με τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

A post shared by bella hadid (@bellahadid.loves) on

 

Φόρεσε ένα μαύρο γιλέκο σαν top μαζί με μία τούλινη μακριά φούστα, το οποίο συνδύασε με μαύρα pumps, μαύρο clutch κι έναν επίσης μαύρο μπερέ κι ένα ζευγάρι sparkly σκουλαρίκια.

A post shared by bella hadid (@bellahadid.loves) on

 

Για την άλλη εμφάνιση άφησε ίδιο το πάνω μέρος, με το μαύρο γιλέκο και τον μπερέ και άλλαξε την φούστα με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι. Επίσης, ενώ άφησε τα ίδια παπούτσια και κράτησε το ίδιο clutch, έβγαλε τα σκουλαρίκια και πρόσθεσε μία μαύρη ζώνη.

A post shared by VIBZN.com (@projectvibzn) on

 

Ένα ακόμα tip λοιπόν, για να φοράς ξανά και ξανά κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου. Δεν χρειάζεται να μένεις πιστή στους αρχικούς συνδυασμούς που έφτιαξες για μία συγκεκριμένη περίσταση. Άσε λίγο τη φαντασία σου να δουλέψει και δες με μία πιο δημιουργική ματιά τα outfits σου. Παράδειγμα, η όμορφη Bella σου έδωσε ήδη μία πολύ ωραία ιδέα για το sexy μαύρο body που αγόρασες για μία εμφάνιση και τώρα αναρωτιέσαι που θα το ξαναφορέσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/bellahadid