ANGELINA JOLIE

Η Angelina Jolie συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί

AP IMAGES

Η Angelina Jolie έχει ξεκάθαρα επανέλθει δυναμικά στο χώρο του κινηματογράφου χωρίς να αφήνει απ' έξω τις λαμπερές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Να σου θυμίσω ότι από τις Χρυσές Σφαίρες και έπειτα, η Angelina έχει βάλει πολλές φορές τα καλά της είτε για να παρευρεθεί σε βραβεία, είτε για να προωθήσει την νέα ταινία της, είτε για να παραλάβει βραβείο, όπως συνέβη στα πρόσφατα ASC Awards στο Los Angeles.

H Angelina Jolie παρέλαβε το βραβείο για τη σκηνοθεσία της ταινίας ”First They Killed My Father” φορώντας ένα λαμπερό φόρεμα Elie Saab. Η όμορφη ηθοποιός και σκηνοθέτης παίζει πολύ συχνά με το χρωματικό τρίπτυχο, μαύρο- λευκό- metallic και αυτή τη φορά διάλεξε ένα λαμπερό, χρυσό φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή, γνωστό για τις red carpet δημιουργίες του.

AP IMAGES

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Τον Elie Saab είχε επιλέξει και για το κόκκινο χαλί στα Oscars το 2014 με ένα επίσης χρυσό metallic φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις και ήταν ίσως πιο κοντά στο στιλ της.

AP IMAGES

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Αυτή τη φορά, η επιλογή της ήταν πιο νεραϊδένια αφού εκτός από τα περίτεχνα κεντήματα, αυτό που επίσης καταλάμβανε μεγάλο μέρος του φορέματος ήταν το τούλι. Και όλα αυτά σε μία nude- gold απόχρωση που η Angelina Jolie προτιμά αρκετά συχνά.

AP IMAGES

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP