ANGELINA JOLIE

Η Angelina Jolie κάνει τα ρεπό της βασίλισσας Ελισάβετ

Leon Neal/PA via AP

Δεν χρειάζεται να σου μιλήσω για την ομορφιά της Angelina Jolie. Ξέρεις πολύ καλά ότι, η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει τον τρόπο της να τραβά τα βλέμματα ακόμα κι όταν εμφανίζεται άβαφη, φορώντας ένα total black outfit, που σε άλλη περίπτωση θα σου περνούσε απαρατήρητο. Επομένως, δεν θα σου κάνει εντύπωση αν σου πω, ότι σε επίσημη εμφάνισή της στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, η όμορφη Angelina έκλεψε τις εντυπώσεις.

Leon Neal/PA via AP

Leon Neal/PA via AP

Λόγω ασθένειας της βασίλισσας Ελισάβετ, η Angelina Jolie βρέθηκε στην επίσημη τελετή για τον εορτασμό της επετείου «The Most Distinguished Order of Saint Michael and Saint George». Ομολογουμένως, στάθηκε κάτι παραπάνω από αντάξια των απαιτήσεων μίας τέτοιας περίστασης και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να σου πω ότι με ευκολία θα ξεπερνούσε στιλιστικά και την Kate Middleton αλλά και την Meghan Markle. Βέβαια καμία δεν ήταν εκεί για να μπορώ να έχω αποδείξεις αλλά το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός έμοιαζε με πραγματική γαλαζοαίματη. Μπορεί να ευθύνονται και οι υποκριτικές της ικανότητες, αλλά σίγουρα δεν κάνει μεγάλο κόπο για να φτάσει σε αυτό το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Leon Neal/PA via AP

Leon Neal/PA via AP

Γι’ αυτή της την εμφάνιση διάλεξε ένα ιβουάρ φόρεμα Ralph & Russo, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό σινιόν και δεν παρέλειψε το απαιτούμενο για μία τέτοια εμφάνιση headpiece. Στις ίδιες αποχρώσεις με το φόρεμα κινήθηκαν τόσο οι γόβες τις όσο και το clutch, το οποίο όμως είχε μία metallic υφή, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσεις σατέν γάντια επίσης ιβουάρ.

 

Δεν νομίζω να παρατήρησες κάποιο ψεγάδι εσύ, γιατί εμείς απλά την απολαύσαμε.

 

Κεντρική φωτογραφία: Leon Neal/PA via AP