AMAL ALAMUDDIN CLOONEY

O κομψός συνδυασμός της Amal για ένα άψογο street look

AP Photo/Mark Humphrey

Μπορεί να σκέφτεσαι καφτάνια, μαγιό και παρεό, σανδάλια, πέδιλα και flip -flops αλλά ακόμα πηγαίνεις στο γραφείο και πρέπει να προσαρμοστείς στα ενδυματολογικά πλαίσια που σου επιβάλλει ο χώρος. Ίσως να υπάρχουν μέρες που μπορείς να είσαι λίγο πιο ανάλαφρη και χαλαρή στιλιστικά, ωστόσο, δεν είναι πάντα έτσι. Τις μέρες που πρέπει να είσαι κομψή αλλά και καλοκαιρινή, τότε ακολούθησε τη φόρμουλα της Amal Clooney και δε θα σε απογοητεύσει.

Η επαγγελματική ιδιότητα της Amal Clooney της υπαγορεύει ένα αυστηρό dress code. Η ίδια όμως, φροντίζει να έχει κάθε της outfit τη δική της προσωπική πινελιά και έτσι καταφέρνει να φέρει τα summer trends στο elegant στιλιστικό της προφίλ, δίνοντάς του ταυτόχρονα ένα μικρό tip που θα βοηθήσει και το δικό σου στιλ.

 

Ούσα λάτρης της midi φούστας, η Amal την επιλέγει συχνά στο προσωπικό της street look και το καλύτερο είναι ότι ποτέ δεν είναι βαρετό το αποτέλεσμα. Συνήθως, επιμένει στον κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό για τη βάση του outfit, αλλά βάζει μία πιο καλοκαιρινή πινελιά με chic prints, όπως τα florals.

Ακόμα ένα outfit που έχει το μαύρο ως βάση με το κίτρινο και τα florals να πρωταγωνιστούν στο αποτέλεσμα και να δίνουν την τελική στιλιστική πινελιά.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mark Humphrey