ALICIA VIKANDER

Η Alicia Vikander σε μία ακόμα εμφάνιση που προκαλεί το θαυμασμό μας

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Alicia Vikander έχει κάνει τελευταία αρκετές red carpet εμφανίσεις λόγω της προώθησης της νέας ταινίας της ''Tomb Raider''. Αυτό μας έχει δώσει την ευκαιρία να σχολιάσουμε λίγο περισσότερο το στιλ της όμορφης ηθοποιού που γίνεται ολοένα και καλύτερο. Μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο με το υπέροχο floral φόρεμα του Louis Vuitton, εμφανίζεται ξανά, στο Los Angeles με ένα εξίσου εντυπωσιακό φόρεμα από τον ίδιο οίκο.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Αυτή τη φορά διάλεξε ένα χρυσό, μακρύ, bardot φόρεμα με floral pattern, το οποίο έπεφτε όμορφα πάνω στο σώμα της, τονίζοντας το ντεκολτέ και τους ώμους της. Για ακόμα μία φορά το beauty look της ήταν απόλυτα ταιριαστό με το ύφος του look αλλά και με το προσωπικό της στιλ. Η όμορφη Alicia, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα κάτω με πλαϊνή χωρίστρα, τόνισε ελαφρώς το βλέμμα της με eyeliner και έδωσε ένταση στα χείλη της με ένα έντονο μπορντό lipstick.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Αυτό όμως που τραβούσε την προσοχή ήταν τα statement σκουλαρίκια της που έκαναν την εμφάνιση ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Αναμένουν την επόμενή της επίσημη εμφάνιση, πιθανότατα με ένα ακόμα φόρεμα του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, στον οποίο δείχνει μία ξεκάθαρη αδυναμία.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP