CELEBRITY STYLE

Το τελευταίο video της Alexa Chung για τα AG jeans είναι ξεκαρδιστικό

Η Alexa Chung, γνωστή για την αγάπη της για το τζιν, σχεδιάστρια μόδας και επαγγελματίας υπέροχος άνθρωπος, επιστρέφει με μία ακόμη συνεργασία με την εταιρεία AG για την Άνοιξη 2017. Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που συνεργάζεται με το Καλιφορνέζικο brand και είναι πλέον εμφανές πως έχει βρει αυτό που χρειαζόταν στην εταιρεία (και η εταιρεία στην Alexa). Δηλαδή, τη δημιουργία cool συλλογών με μια δόση vintage και υπέροχο marketing από την ίδια -άλλωστε γι' αυτό τα Alexa Chung for AG γίνονται αυτόματα sold out. Αλλά η καμπάνια της φετινής σεζόν -ένα ξεκαρδιστικό video τριών λεπτών σκηνοθετημένο από τον Johnathan Crocker- θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί.

Το σκηνικό: Η Alexa βρίσκεται σε ένα Παριζιάνικο dinner party στο οποίο δεν ξέρει κανέναν. Ροκανίζει κάτι ραπανάκια, πίνει μόνη της και προσπαθεί να συζητήσει στα Γαλλικά χρησιμοποιώντας τις μόνες λέξεις και φράσεις που ξέρει. Το πιο αστείο απ’ όλα είναι πως η Alexa έχει ακριβώς την συμπεριφορά που έχουμε όλοι μας σε αυτές τις περιστάσεις που νιώθουμε άβολα. Να, όπως αυτή η έκφραση:

 

Φυσικά, όλα συνδέονται με την AG στο τέλος, αλλά δεν θα στο χαλάσουμε, θα σε αφήσουμε να απολαύσεις το ξεκαρδιστικό video παρακάτω.