CELEBRITIES

Rihanna – A$AP Rocky: Οι μακροχρόνιοι φίλοι και συνεργάτες είναι πλέον ζευγάρι. Μα πόσο ταιριάζουν;

Joel C Ryan/Invision/AP Images

Η φλόγα του έρωτα φαίνεται να έχει αναζωπυρώσει για τη Rihanna, η οποία βρήκε το άλλο της μισό σε γνώριμο πρόσωπο από το επαγγελματικό της περιβάλλον. Παρόλο που οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετούς μήνες, η επιβεβαίωση ήρθε από τον κοντινό κύκλο της Riri, πριν από λίγες μέρες.

Η Rihanna, λοιπόν, είναι και επίσημα μαζί με τον rapper A$AP Rocky. Οι δυο τραγουδιστές που στο παρελθόν έχουν «ενώσει» τις φωνές τους, πλέον ενώνονται και σε προσωπικό επίπεδο. Το ειδύλλιο άρχισε να εκτυλίσσεται όταν η bad gal Riri χώρισε με τον Σαουδάραβα δισεκατομμυριούχο Hasaan Jameel, τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Το χρονικό της σχέσης Rihanna – A$AP Rocky

Οι δυο τραγουδιστές ήταν φίλοι και συνεργάτες που γνώριζαν καλά ο ένας τον άλλον πριν πάρουν την απόφαση να κάνουν σχέση. Η γνωριμία τους συνέβη επτά χρόνια πριν. Ο Rakim Kayers (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) ήταν το όνομα που «άνοιγε» τις συναυλίες κατά τη διάρκεια της περιοδείας Diamonds World Tour της Rihanna. Λίγα χρόνια αργότερα συμμετείχε στο remix του “Cockiness” από το άλμπουμ “Talk That Talk” της Rihanna. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει και αρκετές κοινές εμφανίσεις σε επίσημα events. Τα πιο πρόσφατα από αυτά είναι το fashion show του Luis Vuitton στο Παρίσι το 2018 και τα Βραβεία Μόδας του Λονδίνου το 2019.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους για την καμπάνια της νέας σειράς καλλυντικών Fenty skin ήρθε και έδεσε. Ο rapper πόζαρε δίπλα σε άλλα ταλαντούχα άτομα – συμπεριλαμβανομένου του rapper Lil Nas X και του μοντέλου Paloma Elsesser – για λογαριασμό της φωτογράφισης των gender-fluid προϊόντων ομορφιάς της Rihanna.

O ίδιος προσέφερε και την πολύτιμη βοήθειά του για την παραγωγή των βίντεο της καμπάνιας. Πολλές φορές δε, οι δυο τους έδωσαν κοινές συνεντεύξεις για την προώθησή της. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι πέρασαν μαζί οι τραγουδιστές, αλλά για την σχέση τους, ούτε λόγος.