ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πώς είναι να ζεις ανάμεσα σε τριχωτούς άντρες

Και ναι ισχύει ο μύθος πως οι Κύπριοι άντρες είναι λίγο έως πολύ πιο τριχωτοί σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Εμένα με χαλάει και μόνο που το σκέφτομαι, να κοιμάμαι δίπλα σε μια αρκούδα. Δεν το έχω ζήσει και ούτε θα ήθελα. Εντάξει, αν αναπτύσσονται φυσιολογικά και βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αντιμετωπίζεται.

Από τη Σάββια Σιάτη

Παλιότερα, πριν βγω έξω από το καβούκι μου, όταν ήμουν ακόμα στην Κύπρο, η αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλούσε να βλέπω στην παραλία τριχούλες να ξεπροβάλλουν στα ανδρικά κορμιά. Ήταν ίσως επειδή δεν είχα αντικρίσει την άλλη πλευρά, την βελούδινη.

Φυσικά δεν θα μιλήσω για τους πατεράδες μας, δεν θέλετε να ξέρω πιστεύω. Θα σας αφήσω να δείτε αυτή την φωτογραφία πιο πάνω και να αφήσετε την φαντασία σας να οργιάσει.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Τρίχα no1- Μασχάλη

Αυτό το κομμάτι είναι που δεν αντέχω στην Κύπρο. Πρέπει να φτάνουν τα 3-4 εκατοστά και πετάγονται σαν τρελές από δεξιά και αριστερά. Ανατριχιαστικό θέαμα. Κοίταξε, μέχρι τα 2 εκατοστά είναι ικανοποιητική. Δεν σε ενοχλεί, αν δεν έχεις δει την ξυρισμένη μασχάλη που επικρατεί πια στη μόδα. Και εμείς έχουμε μπει στην μόδα τώρα πια, αλλά υπάρχει ακόμα ο κλασικός, παραδοσιακός άντρας που πιστεύει ότι όλα αυτά είναι για τους γκέι. Συμφωνώ, αλλά μην το φτάνουμε στα άκρα. Λυπηθείτε μας.

Τρίχα no2- Στήθος

Εδώ πάλι τι να πω. Έχουν προχωρήσει πολύ τα πράγματα στην σημερινή κοινωνία, αλλά το 70% των ανδρών πιστεύουν ακράδαντα πως η τρίχα στο στήθος  είναι για τους πραγματικούς άντρες. Αντί να λέμε η δουλειά κάνει τους άντρες, εδώ εμείς λέμε η τρίχα κάνει τους άντρες. Δεν είναι και κάτι τρομερό να ρίξουν ένα χαλάουα στο στήθος να μπορούμε και εμείς να κοιμόμαστε σαν πουλάκια και να μην νιώθουμε πως βρισκόμαστε πάνω σε σκαντζόχοιρο. Όχι τίποτα άλλο μας πιάνει και φαγούρα.

Τρίχα no3- Πόδια

Δεν σιχαίνομαι καθόλου τους άντρες με τρίχα στα πόδια και έχουμε μπόλικους στην Κύπρο. Μπόλικους άντρες – μπόλικη τρίχα. Δεν μου αρέσει να φτάνει το καλοκαίρι και να έχω εγώ λίγη τρίχα να μην μπορώ να βάλω κοντό και να έχω δίπλα μου έναν μαντράχαλο με ξυρισμένο πόδι. Ε όχι, παρά πάει. Έκτος αυτού κρίμα είναι τόσο πόνος.

Έχω κάνει σε άντρα αποτρίχωση με κερί, δεν ήταν και η πιο ευχάριστη μέρα μου. Δεν έβγαζα άκρη. Που να βάλεις το κερί και πόση ποσότητα θες; Αυτό ήταν το συναίσθημα μου μόλις αντίκριζα τις τρίχες. Ένα βλέμμα απόγνωσης και απελπισίας. Τελικά με το κερί που είχα, μου έφτασε για τα μισά πόδια με 2-3 να πετάγονται από εδώ και από εκεί και έμεινε μισός. Το καταχάρηκα όμως όταν το τράβαγα. Ήμουν το πάνω χέρι και το απολάμβανα.

Τριχα no4 -Χαμηλά στην πλάτη

 Εκεί κορίτσια Κύπρος – Ελλάδα δεν βλέπει κανείς φως στο τούνελ. Σιχαίνομαι να σκύβει ο άλλος και να βλέπω όλο τον στρατό εκεί μαζεμένο. Είναι ενοχλητικό. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές γυναίκες στον κόσμο που να το αντέχουν. Μόνο στη σκέψη τι γίνεται εκεί μέσα, είναι να τρελαίνεσαι. Γενικά είμαι υπέρ τις τρίχας, αλλά εναντίον του πιθήκου. Είπαμε, είναι πρόγονός μας, αλλά δεν χρειάζεται οι άντρες να του μοιάσουν σε όλα. Εντάξει, το να είναι ίδιοι στον χαρακτήρα το ανεχόμαστε, αλλά όχι και στην τριχοφυΐα.