TRAILERS

O Jude Law κολάζει κόσμο στο “The Young Pope” του Paolo Sorentino

Το "The Young Pope", η πρώτη τηλεοπτικής φύσεως απόπειρα του μεγάλου Ιταλού "υπνωτιστή" σκηνοθέτη Paolo Sorentino με τις ευλογίες του HBO έχει για πρωταγωνιστή τον αειθαλή Jude Law και στην παγκόσμια πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων του-εκτός συναγωνισμού- στο τρέχον κινηματογραφικό φεστιβάλ Βενετίας εισέπραξε το σχεδόν αυτονόητο: διθυράμβους.

 

Ο Πάπα Πίο ο 13ος είναι ο πρώτος Αμερικανός Ποντίφικας στην ιστορία της Καθολικής Εκκλησίας, με την πρωτοτυπία του να μην εξαντλείται εκεί. Ο κατά τα εγκόσμια Lenny Belardo, ορφανό μεγαλωμένο από μία μοναχή σε ίδρυμα, την πρώτη του μέρα ως Πάπας ζητάει Coca Cola Zero με γεύση κεράσι για πρωινό, απαγορεύει να τον φωτογραφίζουν δημόσια και γενικώς τα κάνει όλα αυταρχικά, αιρετικά και βλάσφημα.

Jude Law και Paolo Sorentino στην επίσημη πρώτη του “The Young Pope”.

Ταυτόχρονα με την πρεμιέρα κυκλοφόρησε και το trailer της νέας σειράς, το οποίο αυθόρμητα προκαλεί αμαρτωλές σκέψεις στη μέση τηλεθεάτρια.

 

Συνοπτικά ο Πάπα Πίο είναι ο Frank Underwood, στο πιο,πιο, πιο όμορφο, με ράσα. Καμία σχέση με Πάτερ Ραλφ δηλαδή (βλέπε “Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας”).

Tο “The Young Pope” θα είναι έτοιμο προς κατανάλωση από τις 27 Οκτωβρίου.