LIFE

Τι θα κάναμε στη θέση μιας πρωταγωνίστριας

Πώς θα ήταν άραγε αν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνίστριες σε σειρές; Σκεφτήκαμε και δώσαμε τη δική μας εκδοχή και σενάριο στους ρόλους που επιλέξαμε.

Από τη Δήμητρα στους “Απαράδεκτους” και τη Στέλλα στο “Είσαι το ταίρι μου” μέχρι τη Σωσώ από τα “Εγκλήματα” και την “Αναστασία” στην ομώνυμη σειρά, οι γυναίκες του Ladylike δίνουν άλλη τροπή στο σενάριο των πρωταγωνιστριών.

Μαριέτα Χριστοπούλου: “Όχι, Βίκυ μου δε θα περάσει το δικό σου”

Άλλαξες τις βαλίτσες και με στέλνεις σούμπιτη στα πεθερικά σου ενώ εσύ κάνεις το κέφι σου με το αγόρι που επικοινωνώ τόσο καιρό; Μαλλί για μαλλί δε θα μείνει. Σιγά μην άφηνα τη Βίκυ να κάνει το σχέδιο της πραγματικότητα. Θα αποκάλυπτα τα πάντα με την άφιξη μου στην Ελλάδα, δε θα μπορούσα να παίξω τον ρόλο “μέλλουσα νύφη του Νίκου” και δε θα δεχόμουν να έχανα την ευκαιρία μου να γνωρίσω τον Γρηγόρη, που όλα έδειχναν ότι ταιριάζαμε.

Φυσικά κάπως έτσι δε θα υπήρχε και η τέλεια πλοκή του “Είσαι το Ταίρι μου” αλλά προφανώς μιλάω εκ των υστέρων και με την ασφάλεια ότι έχουμε δει και έχουμε περάσει υπέροχα με το σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου.

Η Ιωάννα Μαμάη ως Σωσώ θα σκότωνε τον Αλέκο

Το έχω ξαναγράψει. Η Σωσώ είναι ο πιο παρεξηγημένος ρόλος της ελληνικής τηλεόρασης. Δες τα πρώτα επεισόδια αλλά και εκείνα που η Σωσώ είναι στα γνωρίσματα με τον Αλέκο. Όσο αγία και αν είσαι, αν έχεις άνδρα τον Αλέκο γίνεσαι διάβολος. Θες δε θες. Η Σωσώ είναι μια ιδιοφυΐα. Όμως, επειδή αγαπούσε τον Αλέκο, λειτούργησε με βάση τα εκδικητικά της συναισθήματα. Στη θέση της δε θα σκότωνα τις αγαπητικιές του, ούτε θα έβαζα άλλους να τον σκοτώσουν. Θα το έκανα με τα ίδια μου τα χέρια. Βασικά, θα πραγματοποιούσα μια φαντασίωσή της. Θα τον τάιζα συνέχεια μέχρι να σκάσει από το φαγητό. Και θα ησύχαζα μια για πάντα.

Τι θα έκανε η Νάταλι Σαϊτάκη αν ήταν η Δήμητρα στους “Απαράδεκτους”

Στο επεισόδιο 21 της αγαπημένης μου σειράς “Οι Απαράδεκτοι”, απέναντι από την πολυκατοικία της οδού Αδάμαντος 4 γίνεται μια κατάληψη.

Οι καταληψίες ακούνε δυνατά μουσική μέρα νύχτα και ενοχλούν τους γείτονες, οι οποίοι, αν βγουν στα μπαλκόνια να διαμαρτυρηθούν, δέχονται “πυρά” από την κατάληψη (ντομάτες στη μούρη). Η προσπάθεια του πρώην συνδικαλιστή Σπύρου να πείσει τους καταληψίες να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής καταλήγει στον “στολισμό” του με ένα στραγγιστό γιαούρτι.

Τότε η παρέα αποφασίζει να στείλει τη Δήμητρα να “διαπραγματευτεί” με τους καταληψίες – “φρικιά”, κατασκοπεύοντάς τους ταυτόχρονα. Η Δήμητρα βάζει πέτσινα ρούχα και παραμάνες, ξαίνει το μαλλί και μπαίνει στην κατάληψη.

Τότε βλέπει ότι το κλίμα της ταιριάζει πλήρως, αισθάνεται πολύ όμορφα στον χώρο που τελεί υπό μπάχαλο και ξεχνάει για λίγο τον Σπύρο και τη μανία της να τρέχει από πίσω του.

Στο τέλος, κι ενώ τα ΜΑΤ περιμένουν να εισβάλουν στην κατάληψη, η Δήμητρα επιστρέφει σπίτι και καλεί τους καταληψίες να τους φιλοξενήσει. Στη θέση της θα έπαιρνα τους καταληψίες, τα γιαούρτια και τις ντομάτες και δε θα επέστρεφα σπίτι. Θα έψαχνα εγκαταλελειμμένο κτήριο για μια ακόμα κατάληψη.

Όχι που θα ξαναγυρνούσα στον Σπύρο, να μου λέει ότι είμαι κότα και δεν έχω προσωπικότητα.

Η Δέσποινα Δημά αν ήταν η Φώτω Μπαρτζώκα θα είχε βάλει μέσο

 

Δεν είναι δυνατό μία Φώτω Μπαρτζώκα, υπερήφανο μέλος του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στις φυλακές Καλάμου, πλάι στη Σμαρούλα Κολιάτσου, τη Λιλίκα Καλίτση, τη Μαίρη Σκαρμούτσου, την Καίτη Κολεσίδου-Γκιούλμπαμπα και φυσικά την Μανωλία Μπούρνοβα. Όχι, αγάπη μου. Αν ήμουν η Φώτω θα είχα φέρει τα πάνω κάτω. Άσε που δε θα είχα στείλει το γιο μου τον Αντρίκο να σπουδάσει στην Αμερική. Να φύγει το παιδί μου στα ξένα; Θα σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μόλις έπαιρνε πτυχίο θα αναλάμβανε την οικογενειακή επιχείρηση της μανούλας. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως είχα κάνει παιχνίδι και με τον Χρόνη Μπατσινίλα. Καλύτερη ήταν η Ντάνου-Κουλουμπή; Θα της έμενε ο Κούλης και ο Ταλαμάγκας.

 

Η Έλενα Μπουζαλά θα διάλεγε τον γιο στην “Αναστασία”

Ναι, είναι δύο διαφορετικοί άντρες. Ναι, τον καθένα τον αγαπώ για διαφορετικούς λόγους. Ο Αλέξανδρος είναι νέος, ωραίος, φευγάτος, μου αρέσει αυτό το πάθος του για την ζωή… Ο μπαμπάς του είναι μεγαλούτσικος, αλλά αυτή η γοητεία της ηλικίας του με ταράζει και με κάνει να ψάχνω βαθιά μέσα στην ψυχή μου. Το σεξ είναι πολύ καλό και με τους δύο. Με ποιον άντρα θέλω να είμαι σε αυτή την ζωή; Εγώ η Αναστασία τα είχω με δύο άντρες ταυτόχρονα. Πώς μπορώ;

Και εντάξει, δεν μπορώ να αποφασίσω ποιον θέλω, που να ήξερα η γυναίκα ότι ήταν γιος και πατέρας; Κι ότι θα το μάθαιναν!

Δεν μπορούσε να μην γνωρίζονταν; Έπρεπε να είμαι ΕΓΩ αυτή η καταραμένη;

Πρέπει να αποφασίσω. Η κατάρα με πιέζει. Κινδυνεύει η ψυχική μου υγεία.

Όχι, εγώ δεν θα φύγω μακριά από το πρόβλημα για να αποφασίσω, όπως η Μυρτώ Αλικάκη. Θα μείνω εδώ και θα το αντιμετωπίσω.

Μμμμμμμμμ.

Παύλο, πρέπει να χωρίσουμε. Δεν είμαι καλή για σένα. Αντίο, θα σε αγαπώ για πάντα…

Αλέξανδρε, είσαι ο άντρας της ζωής μου. Θα σε αγαπώ για πάντα!

 

Διάβασε επίσης για την Παγκόσμια Μέρα Τηλεόρασης

Τα μυστικά της AGB. Έτσι βγαίνουν τα νούμερα τηλεθέασης

Στιγμές οπαδικής τρέλας στην τηλεόραση

Τα γεγονότα που είδαμε Live και μας άφησαν με το στόμα ανοικτό

Η τηλεόραση αλλάζει, μαζί της κι εμείς