ΣΕΙΡΕΣ

Humans of New York: Η αγαπημένη σελίδα του facebook έγινε σειρά

Το ''Humans of New York'' είναι η απόδειξη ότι στο internet δεν υπάρχουν μόνο trolls και άτομα που φτύνουν τις ανορθόγραφες, μισογύνικες, ρατσιστικές και αναχρονιστικές απόψεις τους στα social media.

Ο Brandon Stanton, διαχειριστής της σελίδας και υπεύθυνος αυτού του project που ξεκίνησε το 2010, μας σύστησε χιλιάδες Νεοϋρκέζους- και μη,  υπενθυμίζοντάς μας ότι δεν έχει σημασία από πού είμαστε, σε τι πιστεύουμε και πού μένουμε, καθώς όλοι πονάμε/αγαπάμε/χαμογελάμε/ονειρευόμαστε σε αυτό τον κόσμο.

Στις 28 Αυγούστου, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα το Humans of New York: The series, μια σειρά 13 επεισοδίων εμπνευσμένη από τις ιστορίες των περίπου 1.200 ανθρώπων που συνάντησε ο Brandon Stanton τα τελευταία 4 χρόνια.

Η θεματολογία των επεισοδίων ποικίλει αλλά ο βασικός άξονάς της είναι τα συναισθήματα και καταστάσεις που βιώνουμε όλοι καθημερινά- το άγχος της επιβίωσης, η ανάγκη για συγχώρεση και για βοήθεια μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί γύρω μας.

Στη facebook σελίδα www.facebook.com/honytheseries μπορείς να δεις και τα 13 επεισόδια της 1ης σεζόν, τα οποία έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes, σχόλια και shares.