INSTAGRAM

Γυναικείοι λογαριασμοί στο Instagram που θα σου φτιάξουν τη μέρα

Σκέψου τις μέρες που δεν είσαι καλά και θες μόνο να κάθεσαι και να χαζεύεις το feed του Instagram με ατελείωτο scroll down, χωρίς συγκεκριμένο σκοπό. Σκέψου τώρα τι ωραία που θα ήταν αν σ' αυτή την μίζερη δραστηριότητα, έπεφτες πάνω σε εικόνες γυναικών που περνούσαν το ίδιο με σένα και χρησιμοποιούν το γεγονός αυτό για να δημιουργήσουν και να ξεπεράσουν την κακή τους ψυχολογία.

Η κακή διάθεση, συχνά και χωρίς λόγο, είναι πολύ κοινό πρόβλημα στις μέρες μας. Έτσι, υπάρχουν μερικές γυναίκες που σκέφτηκαν πως με το να μιλήσουν γι’ αυτές τις μέρες της ζωής τους, μπορούν να εμπνεύσουν και να απελευθερώσουν και όλες τις υπόλοιπες που περνούν μια παρόμοια κατάσταση.

Με αυτή τη λογική, οι δημιουργοί των πέντε λογαριασμών που ακολουθούν, μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: έχουν ζήσει κακές στιγμές, μέρες και περιόδους που οφείλονται σε άντρες που τις πλήγωσαν, στις ορμονικά δύσκολες μέρες του μήνα, σε απογοητεύσεις και πεσμένη αυτοπεποίθηση. Εκείνες τις μέρες, όλες χρειαζόμαστε κάτι να ελαφρύνει τη διάθεσή μας και να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Σίγουρα το να βλέπεις ότι δεν είσαι η μόνη που πέφτει στα πατώματα για προβλήματα που ο πολύς κόσμος θεωρεί ήσσονος σημασίας, είναι τουλάχιστον απελευθερωτικό.

Πέρνα μια βόλτα από τους παρακάτω λογαριασμούς, κι εκτός από γυναίκες σαν εσένα, θα βρεις λόγους για να ξαναπάρεις τα πάνω σου, τρόπους για να διασκεδάσεις όταν είσαι πεσμένη, αλλά και τσιτάτα που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις το πόσο υπέροχη είσαι και να σηκωθείς από το κρεβάτι σαν καινούρια.

The 1st one #elizabethilsley

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elizabeth S Ilsley (@elizabethilsley) στις

igirl. inside and back.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης For a good time (@topgirl.studio) στις

is seeing yr own starter pack the Internet version of the mirror stage??? suddenly im aware of my own edges, like an infant coming into consciousness of its physical form. thnx @denski_llc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης tragic queen (@audreywollen) στις