MEGAN FOX

10 ηθοποιοί που κανείς δεν θέλει να δουλεύει μαζί τους

Το ''Περνάμε καλά και αυτό βγαίνεις προς τα έξω'' δεν φαίνεται να ισχύει καθόλου όταν μιλάμε για τα γυρίσματα των ταινιών, γιατί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ηθοποιών που δυσκολεύουν φοβερά τους συναδέλφους τους με τις τρελές συμπεριφορές τους.

Περίεργες απαιτήσεις, αναίτιες εκρήξεις και επιθέσεις προς τους τεχνικούς είναι μόνο μερικές από τις άσχημες συμπεριφορές που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στα γυρίσματα από διάσημους ηθοποιούς. Η παρακάτω λίστα έχει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου που δυστυχώς οι περισσότεροι δεν θέλουν να συνεργαστούν ξανά.

Christian Bale

Το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας Terminator: Salvation ο Christian απείλησε έναν τεχνικό και τον έλουσε με διάφορα κοσμητικά επίθετα όταν τόλμησε να τον διακόψει ενώ δούλευε τις ατάκες του. Ήταν και ο Batman δεν χρειάζεται να τον εκνευρίζουμε παιδιά, χαλαρώστε.

Harrison Ford

Ο Harrison Ford μπορεί να αντέξει πολλά, τις ηλίθιες ερωτήσεις όμως που του κάνουν ενίοτε οι δημοσιογράφοι όχι. Όχι εντάξει, ένα δίκιο το έχει.

Russell Crowe

Δεν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τον Russell Crowe με αυτό το καπέλο Britney Spears, οπότε μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως στο καλό αυτός ο άνθρωπος μπορεί να τσακωθεί με τον οποιοδήποτε για το παραμικρό.

Megan Fox

Η γλυκούλα Megan όταν είπε ότι ο σκηνοθέτης της Michael Bay είναι σαν Ναζί στα γυρίσματα απολύθηκε και δεν την είδαμε στις επόμενες ταινίες Transformers. Βέβαια φαίνεται πως η συνεργασία τους έγινε ξανά καλή γιατί πρωταγωνίστησε στην ταινία του Teenage Mutant Ninja Turtles- τα γνωστά χελωνονιτζάκια δηλαδή.

Jared Leto

Ο Jared μάλλον πήγε ένα βήμα παραπάνω την προετομασία του για τον ρόλο του Joker στην ταινία Suicide Squad καθώς λέγεται ότι είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά με τους συμπρωταγωνιστές τους, χαρακτηριστικά λένε ότι τους έστελνε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ψόφια ζώα και sex toys. Οκ, weird.

Gwyneth Paltrow

Δεν μου φαίνεται παράξενο που η Gwyneth βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Ψυχρή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Gwyneth λένε ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με την παρουσία της Scarlett Johansson στην δεύτερη ταινία του Ironman.

Terrence Howard

Ίσως ο πιο αχώνευτος ηθοποιός της λίστας, ο οποίος έχει γενικότερα πολύ κακή φήμη για τη συμπεριφορά του. Χαρακτηριστικά όταν το στούντιο του πρόσφερε λιγότερα χρήματα για το sequel της ταινίας Ironman κατηγόρησε ανοιχτά τον Robert Downey Jr. ότι πήρε εκείνος τη διαφορά. Awkward.

Shia Labeouf

Η περίπτωση του Shia είναι ιδιαίτερη καθώς είναι πολλοί που δεν τον συμπαθούν γενικότερα ωστόσο σε αυτή τη λίστα βρίσκεται γιατί έχει μιλήσει δημόσια αρνητικά για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε αλλά και για τους συμπρωταγωνιστές τους.

January Jones

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει ότι δεν είναι ο καλύτερος άνθρωπος για να συνεργαστείς. Απόμακρη, χωρίς ταλέντο, σνομπ είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει για αυτήν.

Katherine Heigl

Η Katherine έχει τη φήμη της στριμμένης στα γυρίσματα και για αυτό μάλιστα την έδιωξαν και από το Grey’s Anatomy αλλά το αποκορύφωμα ήταν το δημόσιο diss που έκανε στην ταινία που πρωταγωνιστούσε αποκαλώντας της σεξιστική και απαράδεκτη. Για αυτό πάντως ζήτησε πρόσφατα συγνώμη, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα βοηθήσει καθόλου την καριέρα της