GREY'S ANATOMY

Ο αγαπημένος μας χαρακτήρας επιστρέφει σίγουρα στην επόμενη σεζόν του Grey’s Anatomy

Από το 2005 που είδαμε για πρώτη φορά τους ασκούμενους του Seattle Grace Hospital στο Grey's Anatomy μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει ΠΟΛΛΑ σε αυτή την σειρά.

Από την Νάνσυ Κωστακοπούλου

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι ότι το Grey’s Anatomy εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο πετυχημένες ιατρικές σειρές στην αμερικάνικη τηλεόραση καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας και τα έντεκα χρόνια που προβάλλεται- ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν φοβερά βαρετά. Η σχέση μου με αυτή τη σειρά ήταν από την πρώτη στιγμή σχέση αγάπης και δεν χάλασε ακόμα και όταν αποχώρησαν η φανταστική Sandra Oh και ο Patrick Dempsey.

Αφού ξεπεράσαμε το γεγονός ότι δεν θα δούμε ξανά την Callie Torres, ύστερα από την πολύ ήρεμη και χωρίς δράματα αποχώρηση της Sara Ramirez, η είδηση ότι δεν θα δούμε μάλλον ξανά την Meredith Grey όπως καταλαβαίνεις με τάραξε. Όπως έγινε γνωστό το συμβόλαιο της Ellen Pompeo ίσχυε μέχρι και την 12η σεζόν, που ολοκληρώθηκε φέτος και δεν είχε ανανεωθεί για την επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι έχει μιλήσει με την Shonda Rhimes σχετικά με το πότε θα τελειώσει η σειρά και για αυτό είναι πολύ σημαντικό ότι τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό της για άλλη μια σεζόν. “Το έχω συζητήσει με την Shonda, είμαστε μαζί σε αυτό και πιστεύω καμία μας δεν θέλει να κάνει τη σειρά μόνη της χωρίς την άλλη στο πλευρό της. Θεωρώ πως η σειρά θα τελειώσει όταν μια από τις δυο μας νιώσει ότι ήρθε το τέλος”.

Σε σχετική κουβέντα που έχω κάνει με φίλο για την σειρά (ναι, προφανώς και την αναλύουμε με πάρα πολύ σοβαρό ύφος), έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Ellen θα πάρει σύνταξη από εκεί, κάτι που πραγματικά δεν μας χαλάει καθόλου. Αν μας διαβάζεις Shonda να ξέρεις ότι στηρίζουμε επίσης και το concept επιστροφή- έστω για λίγο, της life guru μας Christina Yang και της εξαφάνισης- για 2, 3 σεζόν τουλάχιστον, της Amelia Shepherd. Λέμε τώρα.