LIFE

Η Δόμνα του Fame Story σήμερα, το αφόρητο bullying για τα κιλά και η διπολική διαταραχή

Το Fame Story 3 του 2004 - 2005 το θυμόμαστε κυρίως για τον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου και την επίθεσή του στη Δάφνη Μπόκοτα με τις αλήστου μνήμης ατάκες για τα νέα του ψαροντούφεκου. Ωστόσο το show τραγουδιού του ΑΝΤ1 δεν ήταν μόνο αυτό. Είχε και διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Λιανός και η Νάνσυ Αλεξιάδου. Στον ίδιο κύκλο του show στον οποίο νίκησε ο Περικλής Στεργιανούδης, διαγωνιζόταν και η Δόμνα Κουντούρη, η «επαναστάτρια» του κύκλου, όπως χαρακτηριζόταν τότε, που δεν δίσταζε να τα βάλει με την κριτική επιτροπή.

Σήμερα η Δόμνα Κουντούρη συνεχίζει να ζει τη ζωή της και να τραγουδά επιλέγοντας τη δική της πορεία. Η τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη φωνή μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή Εμείς, για τη ζωή της σήμερα, την αλλαγή στην εικόνα της και τον ρατσισμό και το bullying που δέχεται εξαιτίας αυτής της αλλαγής. Η ίδια αποκάλυψε ότι πήρε κιλά εξαιτίας αγωγής που ακολούθησε όταν διαγνώστηκε στις αρχές της δεκαετίας με διπολική διαταραχή.

«Δεν είμαι 25 χρονών τώρα, είμαι 39 στα 40. Θα ήθελα να πω κάποια στιγμή ότι πέρασα ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκα να πάρω μία αγωγή η οποία μου πρόσθεσε κιλά. Το πρόβλημα ήταν ψυχικής υγείας, κάποια στιγμή η ψυχική μου υγεία κλονίστηκε. Το 2011-2012 διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή. Αυτό ρυθμίζεται και πρέπει να πούμε στους ανθρώπους πως όταν νιώσεις ότι πας από την μία άκρη στην άλλη, όταν νιώσεις ότι κινείσαι μεταξύ μανίας και κατάθλιψης, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, είναι βασικό. Όταν κάποιος αρρωστήσει από κάτι άλλο όλοι λένε ω, τι έπαθε, ενώ όταν το θέμα είναι ψυχικό λένε α ο τρελάρας, ο έτσι, ο γιούχου. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά. Όπως επίσης κι αν αλλάξεις εμφάνιση, όπως εγώ τώρα ας πούμε είμαι με κάποια κιλά παραπάνω. Το bullying είναι αφόρητο. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που δε θα μου πετάξουνε στη μούρη. Έχω χάσει ακόμη και δουλειά και είναι τρομερό, δηλαδή συγγνώμη επιτέλους φωτομοντέλα δηλαδή τραγουδάνε; Και με εμένα έγινε τρελό viral όταν ανέβασα μία φωτογραφία στο facebook με παραπάνω κιλά έγινα viral. Με ενοχλεί και τον Johny Depp που βλέπω τώρα που είναι αδύνατος και τον δείχνουν τον άνθρωπο και μπορεί να είναι και άρρωστος, και αυτό με ενοχλεί δεν έχει να κάνει. Είναι θέμα ρατσισμού» είπε χαρακτηριστικά η Δόμνα Κουντούρη.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video: